Alternative Medicin til Kolesterol

Millioner af amerikanere søger efter en måde at sænke deres kolesteroltal. Selvom kolesterol har nogle gode fordele, højt kolesteroltal er en førende risikofaktor for koronararteriesygdom. Mens en læge kan ordinere medicin såsom statiner til kontrol kolesterol, kan potentielle bivirkninger undgås ved at finde naturlige behandlinger.

Røde gær ris

Røde gær ris stammer fra en svamp, der vokser på ris og indeholder forbindelser, der langsomt produktionen af ​​kolesterol i leveren. En af forbindelserne monacolin K, en naturlig form af lovastatin. Røde gær ris fungerer som en lav dosis lovastatin. Nogle forskere mener, at der er andre kolesterolsænkende faktorer for ris, der ikke er blevet opdaget. En undersøgelse offentliggjort i juni 15, 2009, udstedelse af Journal of American College of Physicians kiggede på 62 patienter, som oplevede muskelsmerter, mens du tager statiner. I stedet for medicin, blev halvdelen af ​​de patienter, der fik 1800 mg rød gær ris dagligt i 24 uger. Den anden halvdel fik et placebo. De blev også placeret på en middelhavskost, engageret i en øvelse program og praktiseres afspændingsteknikker. Ved afslutningen af ​​undersøgelsen gruppen på rød gær ris sænkede deres LDL (low density lipoprotein) eller dårlige kolesterol, med 35 point i gennemsnit uden en forøgelse muskelsmerter.

Hørfrø

Hørfrø kommer fra hør planten og har en lang historie for at blive brugt som et afføringsmiddel. Det er høj i fiber og slim, en gummiagtig substans. Den indeholder alfa-linolensyre, en del af de omega-3 fedtsyrer, der sænker kolesterol i blodet, forbedre hjerte sundhed og nedsætte dannelse af blodpropper. Hørfrø reducerer LDL-kolesterol smule, mens forhøjelse af HDL (high-density lipoprotein), eller gode kolesterol, betydeligt. Det reducerer også plak på arterierne, der kan forårsage åreforkalkning. Det kan også medvirke til at reducere triglyceridniveauer, men undersøgelserne er fyldestgørende på dette.

Niacin

Niacin er en af ​​B-vitaminer, og det er en stor hjælp mod hjertesygdomme. Det blokerer frigivelse af fedtsyrer fra fedtceller. Det hjælper også med energiproduktion, genekspression og hormon syntese. Det hjælper med at forbedre HDL funktion. Niacin kan hæve HDL, det gode kolesterol, med 15 procent til 35 procent, ifølge Mayo Clinic.

Lecithin

Lechithin efterligner funktionen af ​​HDL-kolesterol med LDL-kolesterol. Lecithin hjælper kolesterol og fedt rejse gennem blodbanen ved at holde det opløsningsmiddel i blodet, så det ikke tillægger arterie vægge. Denne handling i det væsentlige vender LDL-kolesterol i HDL-kolesterol og flytter den ud af kroppen. Imidlertid har medicinske og videnskabelige undersøgelser været fyldestgørende om, hvorvidt dette er, hvad der faktisk sker.

Grøn te

Grøn te har vist sig at hjælpe med at forhindre LDL-kolesterol fra oxiderende i arterierne og dreje i plak. En undersøgelse fra University of Hong Kong undersøgelse så på effekten af ​​forskellige kinesiske te (jasmin, Strygejern Buddha, Pu-erh, oolong og grøn te) på kroppen. Den fandt, at jasmin og grøn te væsentligt lavere kolesterol i blodet og leveren. Grøn te har ingen bivirkninger og tåles af de fleste mennesker.

Sort te

En undersøgelse fra 2003 i Kina og offentliggjort i Archives of Internal Medicine viste, at de daglige te-ekstrakter kan reducere kolesterol med op til 16 procent. De menneskelige studie involverede patienter, der tager en te-ekstrakt kapsel (svarende til 35 kopper sort te) hver dag. Pillerne blev taget i 12 uger.