Alternativa reumatoid artrit behandlingar

Om du eller någon du känner lider av reumatoid artrit, för att ditt uppdrag lära sig mer om sjukdomen bör leda dig till information om alternativa behandlingar. Definieras som ett kroniskt tillstånd där lederna blir inflammerade, är reumatoid artrit en smärtsam åkomma som ofta behandlas med receptbelagda läkemedel. Men om du föredrar att söka behandlingar som faller utanför ramen för traditionell medicin, kan alternativa behandlingar vara något för dig.
Du kanske upptäcker att de alternativa behandlingarna erbjuda så mycket, om inte mer, lättnad än traditionella läkemedel, men utan biverkningar.

Magneter

Magneter tas i ett armband och bärs på handleden kan lindra smärta. Enligt en studie utförd av Integrated Health Care (en alternativ medicin projektet) har artros drabbade kunnat få gemensam lindring genom att använda strategiskt placerade magneter. De tror också reumatoid artrit lider kan få liknande förmåner. Vårdpersonal är inte helt säker på hur magneter lindra smärta, eller ens om de gör det.

Växtoljor

Växtoljor som funktionen gamma-linolensyra är ett annat alternativ. Även om inga bevis finns om att denna behandling är effektiv, forskare vid University of Massachusetts Medical Center och Graduate Hospital vid University of Pennsylvania tyder på att denna behandling gör lindra smärta i samband med reumatoid artrit. Rådgör med din läkare innan du använder någon behandling som innehåller växtoljor, eftersom vissa typer av vegetabiliska oljor kan skada din lever eller motverka andra läkemedel. Växtoljor finns på din lokala hälsokostaffär.

Tai Chi

Tai chi, hälsocentrerad kinesisk kampsport, är känd för att lindra stress, men det kan också lindra smärta i samband med reumatoid artrit. Om du aldrig har gjort tai chi, rådfråga din läkare. Om han godkänner, hitta en kvalificerad tai chi instruktör visa rörelserna. Du kan hitta kvalificerade instruktörer via ditt lokala gym eller gym, eller ibland genom att bläddra i reklam avsnitt i en hälsokostaffär.

Eikosapentaensyra

Fiskolja som innehåller eikosapentaensyra är en potentiell behandling för reumatoid artrit. Vissa typer av fiskolja som innehåller omega-3 fettsyror kan bidra till att minska smärta i samband med reumatoid artrit.

Mangostanjuice

När du studerar om reumatoid artrit alternativa behandlingar, kanske du stöter på mangostanjuice metoden. Hittade i Sydostasien, är denna frukt tros ha anti-inflammatoriska egenskaper som skulle kunna bidra till att lindra smärta i samband med inflammatoriska tillstånd såsom artrit. Du ska veta att det inte skett någon humanstudie; Men det finns många människor som har lämnat sina vittnesmål om effektiviteten i saften.