Alternativa rättsmedel för MRSA

Meticillinresistenta Staphylococcus aureus (MRSA) är en typ av Staph infektion som är resistent mot nästan alla typer av antibiotika. Det finns många människor som är bärare och inte ens vet att de har infektionen, eftersom de visar aldrig några symtom. Vissa MRSA-infektioner är så enkelt som att ha finnar, medan andra är mycket smärtsamt och kan orsaka en rad allvarliga hälsotillstånd. De med försvagat immunsystem löper mycket stor risk för komplikationer. Det finns ett antal lösningar för MRSA för att minska effekterna och stärka immunförsvaret.

Kolloidalt silver

Ta kolloidalt silver för att bekämpa bakterier. Kolloidalt silver dödar MRSA-bakterien i laboratorieförsök och förhindrar även andra stammar från att utvecklas. Denna åtgärd är en av de äldsta i världen som fungerar på många olika bakterier hos människor och djur. Den dödar 650 olika organismer jämfört med det genomsnittliga antibiotikum som dödar bara sex, enligt Regenerative Nutrition webbplats.

Svälj 1 msk. av kolloidalt silver tre gånger om dagen i tre dagar. Efter tre dagar, ta 1 msk. av kolloidalt silver två gånger per dag under tre dagar. Följ upp detta med en sista omgång av 1 msk. per dag under tre dagar. Med hjälp av denna behandling efter möjlig exponering för smitta kommer att ge en adekvat behandling för MRSA.

Melaleuca

Besök din lokala hälsokostaffär för att köpa Melaleuca Oil. Mer allmänt känd som tea tree-olja, den har antiseptiska och antiinflammatoriska medel och används i många olika hälsovårdsprodukter. Studier som publicerats i Journal of Hospital Infection deklarerade tea tree olja effektivare än många andra lösningar i clearing MRSA hudsår.

Använd en Malaleuca duschkräm varje dag för att hjälpa till att bekämpa spridningen av bakterierna i samband med MRSA. Kombinera detta med en behandling av Malaleuca olja salva appliceras varannan timme till insidan av näsborrarna för att förhindra kolonisering av MRSA-bakterier.

Eteriska oljor

Införliva eteriska oljor som komplement till andra behandlingar mot MRSA. Eteriska oljor utvinns ur frukter, grönsaker, örter och växter över hela världen. De används som behandling för nästan vad som helst, inklusive MRSA.

Skaffa rätt eterisk olja för att bekämpa MRSA. Geranium verkar vara eterisk olja mest framgångsrika på att eliminera MRSA. I en tv-special sändes på BBC 2004, Dr Peter Varna vid universitetet i Manchester (UK) gjorde påståendet att eteriska oljor av pelargon helt förhindrade MRSA i laboratorietester.

Rub en liten mängd av pelargonolja på handleden. Även om vissa eteriska oljor är för stark för att använda outspädd är geranium olja relativt lindriga och brukar inte irriterar huden. Med hjälp av oljan har fördelen av en trevlig, doftande arom. Droppa några droppar på en aromterapi diffusor som en respiratorisk behandling för MRSA.