Alternativ till Premarin grädde

Premarin grädde används av kvinnor som vill behandla torrhet, klåda och sveda runt slidan området på grund av klimakteriet. Även om detta är populärt, det finns många naturliga alternativ som kan användas.

Ginseng

Ginseng är en kinesisk ört som ofta används i USA för olika åkommor. Många använder ginseng för att stärka immunförsvaret, bygga motståndskraft mot sjukdomar, ökar koncentrationen, och stabilisera kvinnliga hormoner. Det finns inga definitiva studier som garanterar Ginseng har phytoestrogenic egenskaper, men det innehåller saponiner, som tros reglera hormoner. Detta är en mycket vanlig ört finns mest som ett kosttillskott. Ginseng finns på alla apotek, snabbköp eller näring butik.

Kysk träd

Denna ört används av kvinnor som lider av de vanliga symptom på klimakteriet, såsom blödning, smärta och inflammation i underlivet. Den kysk träd växt inte innehåller hormonella föreningar, men dess flavonoider verkar på hypofysen i hjärnan att frigöra hormoner. Det kommer att höja låga östrogennivåer och balansera produktion av östrogen och progesteron. Kysk träd är normalt återfinns som en koncentrerad flytande extrakt, pulver eller piller från och inte är lika utbredd som ginseng. Många webbplatser säljer denna ört, och vissa special näring butiker har det.

Gotu Cola

Gotu Cola är en tropisk ört som vanligen används som ett diuretikum, ett milt lugnande medel och ett anti-inflammatoriskt medel. Det kan hjälpa till att lindra besvären i klimakteriet, särskilt värmevallningar, känslor av depression och vaginal torrhet. Gotu Cola finns som flytande extrakt, teblad, eller i tablettform. Det kan hittas i speciella närings butiker och på Internet.

Varning

Premarin är standard recept som kvinnor använder under klimakteriet skede av livet. Det är OK att prova olika naturläkemedel, men de kanske inte är tillräckligt kan ersätta läkarrecept. Vissa naturläkemedel kan orsaka en allergisk reaktion eller reagera negativt med mediciner som du tar nu. Rådgör med din läkare innan du tar naturläkemedel för att undvika eventuella biverkningar.