Alternativ medicin for kolesterol

Højt kolesteroltal er en faktor i udviklingen af ​​hjertesygdomme. Receptpligtig medicin er typisk ordineret til at sænke kolesterolindholdet i blodet, men der er nogle naturlægemidler og alternative behandlinger, der kan bruges sammen med traditionelle behandlinger for at bringe niveauet i et acceptabelt område. Før du bruger en alternativ middel mod kolesterol, er det vigtigt at drøfte det med din læge.

Naturlægemidler Behandlinger

Naturlægemidler har eksisteret i århundreder for en række tilstande og lidelser. Urter, der har indflydelse på dit kolesteroltal bør altid drøftes med din læge for at være sikker på at de ikke vil blande sig med andre lægemidler, som du kan tage.

Lucerne er en urt, der kan være i stand til at blokere optagelsen af ​​kolesterol i blodet. Lucerne virker ved at binde sig til kolesterol, som derefter fjernes fra kroppen. Et hundrede tyve gram lucerne frø om dagen er en effektiv mængde, men det anbefales ikke, at dosis overskrides.

Hvidløg er godt anerkendt som en kolesterol behandling, der kan have en positiv effekt på HDL-kolesterol og samtidig reducere LDL-kolesterol.

Psyllium kan anvendes til at reducere kolesterolniveauet med kun 5-10 gram tilsat til kosten.

Vitaminer og kosttilskud

C-vitamin øger HDL-kolesterol niveauer, som er den "gode" kolesterol. To hundrede halvtreds milligram C-vitamin om dagen med kosttilskud er en sikker værdi for at øge HDL-niveauer. C-vitamin kan også indtages i fødevarer såsom citrusfrugter, jordbær, broccoli, kartofler, blomkål og grønne bladgrøntsager.

E-vitamin forhindrer LDL-kolesterol fra formning i plak på arterie vægge. Et hundrede enheder af E-vitamin anbefales til forebyggelse af hjertesygdomme. Patienter, som anvender antikoagulerende medicin bør ikke bruge E-vitamin

Livsstil

Kost og motion er den nemmeste alternativ medicin til kolesterol. Watching mængden af ​​transfedtsyrer i din kost og få motion dagligt kan gøre en hel del til at sænke kolesterol og mindske risikoen for hjertesygdomme.

En velafbalanceret kost, der er lav i usunde fedtstoffer, men stadig indeholder en lille mængde af sunde fedtstoffer som olivenolie, nødder og andre kilder til gode fedt, vil bidrage til at sænke dit kolesteroltal. Selv når receptpligtig medicin anvendes til behandling af kolesterol, vil en sund kost bidrage til at holde LDL-kolesterol lavt.

Daglig motion så simpelt som en rask gåtur mindsker også risikoen for hjertesygdomme og kan reducere kolesteroltallet. Find en aktivitet, som du nyder, så det vil være lettere at indarbejde det i din daglige rutine.