Alternativ Diabetes Cure

Diabetes er en tilstand, hvor bugspytkirtlen er i stand til at give tilstrækkelig insulin til kroppen til at nedbryde glukose i kroppen. Venstre ubehandlet, diabetes kan medføre alvorlige, livstruende komplikationer. Alternative kur for diabetes lette sunde sukker og insulinniveau, cirkulation og øget funktion orgel hos diabetikere gennem naturlægemidler.

Bevar Insulin og glucose

Alternative helbredelsesmetoder arbejde for at stabilisere insulin og glukose, så injektioner, dialyse og daglige lægemidler, kan begrænses eller undgås helt. En vifte af urter arbejder for at genoprette celler i bugspytkirtlen, så organet kan producere insulin kræves af kroppen i glucosemetabolisme. På grund af de foryngende effekter af disse urter på bugspytkirtlen, er stress lindres fra leveren og nyrerne som sukker er opdelt og forhindret i at komme ind i blodbanen.

Naturlægemidler, som Gymnema Sylvestre, Gingko biloba og asiatiske ginseng naturligt stimulere bugspytkirtlen til at producere og kontrollere insulin niveauer i type 2-diabetes, og er effektive til at sænke blodsukkeret hos type 1 og type 2 diabetes.

Også Gymnema sylvestre fjerner sukker-trang hos diabetikere, der giver mulighed for sunde kostændringer, der væsentligt skære ned på raffineret sukker indtag. Sevia er kendt at behandle trang på samme måde.

Fremme øjensundhedstilstand

Blåbær og blåbær bladekstrakter kan tages af diabetikere som forebyggende okulære behandlinger. Disse alternative diabetes kur kan helbrede og hæmme oxidation proces forårsaget af frie radikaler ødelæggelse. De antioxidative egenskaber af bladene genoprette og beskytte raske fotoreceptorer bag macula reversering og forebyggelse af virkningerne af ekstracellulær opbygning, der kan føre til maculadegeneration hos diabetikere.

Derudover begge bær ekstrakter er rige på C-vitamin, som giver kroppen en naturlig immunforsvar, så infektion, sårdannelse og skader som følge af diabetisk neuropati kan effektivt helbredt og fik afværget.

Forbedre omsætning

Perifer karsygdom formindsker blodgennemstrømningen til organer, der begrænser udbuddet af næringsstoffer og ilt, der er nødvendige for en sund funktion af kredsløbssygdomme. Diabetikere oplever ofte dårlig blodcirkulation til ekstremiteterne forkroebling helingsprocessen skader, infektion og ulceration følge af neuropati.

Alternative løsninger såsom kanel, ginseng og cayenne arbejde for at fremme en øget cirkulation i hele kroppen. Virkningerne af disse naturlige urter omvendt skader på blodkar og væv på grund af dårlig cirkulation. Sund blodgennemstrømning understøttet af naturlige urter tillader ilt at nå perifere områder af kroppen, hvilket reducerer risikoen for amputation og retinopati hos diabetikere.