Alternativ behandling för barnleukemi

Leukemi är en form av cancer som kännetecknas av onormal produktion av vita blodkroppar. Nittio procent av barnen lider av akut lymfatisk leukemi (ALL), en form som utvecklas snabbt. Enligt University of Maryland Medical Center, har en naturlig behandlingsstrategi en kombination av örter, homeopati, kosttillskott, kost och akupunktur. Dessa behandlingar är bäst användas i kombination med standardterapier.

Viktig behandling information

Leukemi är en mycket komplex cancer med behandling hinging på flera faktorer. Du ska arbeta med ett behandlingshem och / eller en läkare med erfarenhet av att hantera denna form av cancer. Använda alternativa terapier vid cancerbehandling är kontroversiell. Många läkare tror inte att de är effektiva och att, i vissa fall kan de till och med störa standardbehandlingar. Om du är intresserad av att använda naturliga terapier som en del av ditt barns behandlingsregim, är din bästa insats för att arbeta med en läkare som är öppen för och kunskap om naturliga terapier. Du bör alltid tala med din läkare om eventuella tillägg eller behandlingsmetoder som du använder i tillägg till konventionell cancervård. Konsultera en läkare för att bestämma lämpliga barn doser av eventuella tillägg som anges nedan.

Kosttillskott och örter

En daglig multivitamin kan garantera tillräckligt intag av de viktigaste vitaminer och mineraler. Probiotika kan öka immunitet och främja mag hälsa, som båda kan äventyras av konventionella cancerbehandlingar. Omega-3-fettsyror, som de som finns i fiskolja, minskar inflammation. C-vitamin ger antioxidanter. L-Theanin stöder nervsystemet.

Grönt te, Reishi svamp och olivbladsextrakt ger cancer effekter och förbättra immunitet. Du kan använda grönt te, antingen i kapsel eller te form, medan Reishi svamp finns i kapslar eller flytande extrakt. Olive Leaf är allmänt tillgänglig i tabletter eller kapslar. Milk Thistle hjälper levern filtrera bort gifter och andra skadliga ämnen; använda kapslar eller tabletter. Milk Thistle kan orsaka mild diarré första gången de används.

Homeopati

Enligt University of Maryland Medical Center, det finns inte mycket forskning undersöker användningen av homeopati vid behandling av cancer. Homeopatiska behandlingar är baserade på en mängd olika individuella faktorer, såsom personlighetsdrag och andra hälsoproblem, förutom huvud tillstånd som behandlas. Om du är intresserad av att integrera homeopatiska behandlingar, bör du rådgöra med en professionell homeopat. Universitetet rekommenderar följande botemedel för att behandla biverkningar av strålbehandling. Radium bromatum kan lindra biverkningar av strålbehandling, särskilt om det åtföljs av känslor av artrit.

Diet

En hälsosam kost är en hörnsten i varje alternativ behandling regim. Ät mycket frukt och grönsaker som är rika på antioxidanter och andra cancerbekämpande ämnen. Bär och korsblommiga grönsaker som broccoli, vitkål och blomkål är särskilt bra. Laga mat med hälsosamma oljor som olivolja och raps. Eliminera förädlade livsmedel som vita pasta och bröd samt socker. Minska konsumtionen av rött kött och sikta friskare proteinkällor som soja, bönor och kallvattensfisk.

Akupunktur

Akupunktur kanske inte att kunna behandla leukemi direkt, men dess positiva åtgärder mot biverkningar av konventionella cancerbehandlingar är väl dokumenterat. Det kan lindra saker som trötthet, illamående och smärta. Glöm inte att se en licensierad akupunktör.