Alternativ behandling för Adrenal trötthet

Adrenal trötthetssyndrom (AFS) är resultatet av ständig stress som leder till utmattning av binjurarna. Alternativ behandling för adrenal trötthet är utformad för att läka kroppen naturligt att återställa binjure funktion och öka energinivåer.

Kosttillskott

Växtbaserade kosttillskott inklusive ginseng, ashwagandha, magnesium, lakrits och ingefära kan hjälpa till att återställa energi och stödja binjurarna.

Djupa avslappningsteknik

Extra sömn och långa perioder av vila är nödvändigt för att lugna ner kroppen och minska spänningen; djupa avslappningsteknik kan också bidra till att minska stress och spänningar i kroppen och främja läkning.

Att äta en ekologisk, Fresh Food Diet

Binjurarna kan bli överarbetad från bearbetning av för mycket socker, koffein och vitt mjöl i kosten; tre små måltider och tre mellanmål bestående av färska, ekologiska frukter, grönsaker och fullkornsprodukter kan återställa kroppen till optimal funktion.

Emotional Freedom Technique

Holistic emotionella helande behandlingar som den känslomässiga frihet teknik (EFT) kan bidra till att främja läkning och hjälpa den sjuke släppa negativa känslor som kan påverka hans nervsystem.

Gentle övning

Gentle övningar såsom yoga, stretching, simning och promenader kan hjälpa kroppen bättre hantera stress och förbättra nervsystemets funktion; över tid, kan detta förbättra binjure funktion.