Alternatieven voor Verzekeringen

Alternatieven voor Verzekeringen

Verzekering is bedoeld om de verzekerde in geval van een blessure, ziekte of ongeval te dekken, maar hoge premies en de maandelijkse kosten betekenen velen kunnen het zich niet veroorloven om de zorg voor hun meest waardevolle bezit - hun gezondheid. Gelukkig zijn er alternatieven voor de verzekering die gezinnen en individuen kan helpen tegen lagere kosten.

Dienst Discount Plans

Korting plannen worden gekocht zoals verzekeringen plannen, maar diensten worden in rekening gebracht tegen een vast tarief en diensten artsen betalen met een korting in plaats van afhankelijk te zijn van type letsel. Als bijvoorbeeld een persoon met een verzekering krijgt een ziekte en behandeling vereist, de behandeling niet onder de verzekering verzekerd als het geen normale behandeling van de gediagnosticeerde ziekte. Met een korting van plan, als de behandeling wordt vermeld onder de voorwaarden van de korting overeenkomst, zal de patiënt de behandeling tegen een gereduceerd tarief te ontvangen. Hoewel deze alternatieve gezondheid en tandheelkundige verzekering groeit in populariteit, zijn er verscheidene nadelen. Verzekering plannen hebben een set aftrekbaar en patiënten niet te betalen meer dan dat bedrag, tenzij hun rekeningen hoger zijn dan een vooraf bepaalde hoeveelheid; korting plannen simpelweg minder betalen voor elke procedure, waardoor de mogelijkheid van montage kosten.

Preferred Provider Organization (PPO)

Vooral handig voor mensen die behandeling nodig hebben voor de lange termijn voorwaarden, Preferred Provider Organisaties (OEP) zijn netwerken van medische voorzieningen in een lokaal gebied. Deze faciliteiten kunnen bestaan ​​uit artsen, ziekenhuizen, laboratoria, tandartsen, optometristen, meldkamers en zelfs chiropractors. Betalen voor en het gebruik van een PPO netwerkplan is vergelijkbaar met het gebruik van de ziekteverzekering: als je ziek of behandeling vereisen, moet je naar een van de "in het netwerk" voorzieningen in uw omgeving. Vanwege de toename van het transactievolume dat PPO netwerken, de kostprijs is meestal minder dan een standaard ziektekostenverzekering plan.

Prescription Drug spaarkaarten

Voor sommigen zijn de medische diensten niet vaak nodig en de kosten van verzekering of zelfs een korting plan te hoog. Deze mensen kunnen het meest profiteren van een voorgeschreven medicijn spaarkaart. Deze kaarten bieden kortingen op de meest populaire medicijnen en mensen helpen te voldoen aan de kosten eisen voor de behandeling van vele langdurige ziekten zoals hoge bloeddruk, diabetes en kanker. Veel medicijnen spaarkaarten hebben eisen inkomen (zoals de maximale inkomen van het huishouden eisen en onverkiesbaarheid voor Medicare).