Alternatieven voor melk voor baby's

Als je baby is chagrijnig en ongemakkelijk na voedingen, vraag uw kinderarts om te testen op melkallergie. Sommige baby's kunnen niet tolereren koemelkeiwit gevonden in zuivelproducten. Er zijn vele alternatieven voor melk voor baby's.

Gehydrolyseerde Formula

Gehydrolyseerde formule heeft koemelk-eiwitten afgebroken tot kleine deeltjes. Melkeiwitten van de koe zijn minder allergeen zijn dan die van de hele eiwit formules. De meeste baby's met koemelkallergie kan dit tolereren.

Amino Acid-gebaseerde formule

Aminozuur gebaseerde formule heeft eiwitten in de zuiverste vorm. Dit type van de formule zou de beste keuze zijn als je baby het gehydrolyseerde formule niet kunnen verdragen.

Zog

Moedermelk is een geweldig alternatief voor die baby's met een melkallergie. Maar als u borstvoeding geeft een baby met een melk allergie, moet u alle zuivelproducten gesneden uit uw dieet. De koemelkeiwit zal brengen van de moedermelk aan de baby.

Soja Formula

Afhankelijk van de ernst van de melk allergie, probeer soja formule. Veel baby's met een koemelkallergie kunnen soja verdragen met zes maanden.

Rijstmelk of geitenmelk

Als uw baby is een jaar oud of ouder, dan kunt u rijst melk of geitenmelk geven. Zorg ervoor dat u met uw kinderarts wanneer u overstapt van een baby van formule of moedermelk aan een melkproduct.