Alternatieven voor luiers voor volwassenen

Luiers voor volwassenen maakt het mogelijk de drager om zich te beschermen tegen incontinent activiteit. De wegwerp volwassen luier is niet voor iedereen, omdat sommige mensen uit te breken in huiduitslag, vinden de luier ongemakkelijk of willen niet extra vulling in hun kleding. Als een persoon bescherming nodig heeft, maar is nog niet klaar om te beginnen met het dragen van wegwerp luiers voor volwassenen, zijn er alternatieven. De alternatieven zijn niet altijd zo handig als de volwassen luier, maar ze werken.

Man Cups

De mannelijke kop apparaat is ontworpen om een ​​man de urinestraal te vangen. Het is meestal ontworpen om de man private gebied omringen, zodat de urine niet lekken. De inrichting kan dan aan een tas die de urine verzameld. De tas is vastgebonden aan het been van de man, en hij kan nog steeds dragen broek en gaan over zijn normale dagelijkse activiteiten. De tas die de urine verzamelt wordt geleegd en gereinigd op een dagelijkse basis.

Pads

Zachte inbrengbaar pads worden geplaatst op de normale onderkleding aan incontinent ongevallen te vangen. Deze pads kunnen wegwerp of gemaakt van doek te zijn, en ze zijn ontworpen om te genieten van elke verdwaalde druppels urine die naar buiten komen. De pads eruit maandverband dat vrouwen gebruiken voor menstruele stromen, maar zijn langer en bestrijken een groter gebied. De remblokjes worden vervangen wanneer ze nat worden door incontinent ongevallen.

Plastic Onderkleding

Plastic ondergoed zijn een alternatief voor volwassen luiers. De plastic ondergoed wordt het vocht zodat het niet kleding weken. Het enige probleem met plastic ondergoed is dat het vocht dicht bij het lichaam, die mogelijk huiduitslag en ongemak veroorzaken gehouden. Doek wordt meestal geplaatst tussen de kunststof en het lichaam om vocht te absorberen.

Bed Pads

Platte doek kussens zijn een alternatief voor luiers voor volwassenen wanneer de volwassene zit op een stoel of in bed. Het bed pads zijn grote, stevige pleinen van doek dat de volwassen zittende of liggende op. Het doek zal genieten van elke incontinent morsen. Deze vierkante doeken kan worden gewassen en opnieuw en opnieuw worden hergebruikt.