Alternatieven voor Inseminatie

Alternatieven voor Inseminatie

Zwangerschap is een natuurlijk onderdeel van het leven. Maar voor sommigen is de wens om een ​​kind te krijgen wordt bemoeilijkt door problemen met onvruchtbaarheid. De opties voor degenen die moeite hebben om zwanger te worden is sterk toegenomen door de jaren heen te helpen, en meer mensen zijn nu op zoek naar alternatieven voor inseminatie.

Wat is Inseminatie?

Inseminatie is een proces dat optreedt wanneer sperma wordt ingevoerd om het ei. Een verscheidenheid van de inseminatie methoden bestaan, met inbegrip van seksuele gemeenschap, kunstmatige inseminatie in een medische instelling en thuis inseminatie. Kunstmatige inseminatie (ook wel intra-uteriene inseminatie) wanneer sperma rechtstreeks in de baarmoeder ingebracht door een kleine katheter om de kansen op bevruchting te verhogen.

Hoe het werkt

Kunstmatige inseminatie wordt uitgevoerd in een kliniek of kantoor arts. De vrouw krijgt medicatie om te helpen verhogen van het aantal eieren geproduceerd tijdens haar regelmatige cyclus. Haar mannelijke partner (of donor) zal zijn sperma monster bieden voor de geplande inseminatie, zodat het sperma kan worden getest en verwerkt. Tijdens de inseminatie proces, zal de arts de zaadcellen te verzamelen in een katheter en steek deze in de baarmoeder. Zodra de katheter correct is geplaatst, wordt het sperma worden losgelaten zodat bevruchting kan optreden.

Alternatieve opties

Vruchtbaarheid grafieken is een alternatieve methode voor inseminatie. Grafieken is het proces bewaken dagelijkse temperatuurverschillen en baarmoederhalsslijm en veranderingen in de cervix (zoals cervicale positie, textuur en indien de cervix open of gesloten). Voor iemand die graag de kans op zwangerschap te verhogen, zal in kaart brengen haar in staat stellen om te zien wanneer ze ovuleert dus geslachtsgemeenschap kan plaatsvinden tijdens haar meest vruchtbare periode.

Misvattingen

Een veel voorkomende misvatting bij inseminatie is dat de zwangerschap zal worden bereikt met de eerste poging. Volgens de Advanced Fertility Center van Chicago, is de kans om zwanger met kunstmatige inseminatie is 8 procent per cyclus voor een paar met onverklaarde onvruchtbaarheid.

Overwegingen

Bij elke poging om zwanger te worden (kunstmatige inseminatie of de vruchtbaarheid in kaart te brengen), moet met een aantal factoren te worden beschouwd. Leeftijd, lage kwaliteit sperma en eieren, algemene onderwerpen gezondheid, voortplanting ziekten en langdurige onvruchtbaarheid kan een belangrijke rol spelen bij de conceptie. Elk van deze thema's kan het proces bemoeilijken en de kans op zwangerschap te verminderen.