Alternatieven voor Infant Formula

Alternatieven voor Infant Formula

Zuigelingenvoeding, vaak in droge-poeder mixen, zijn gereguleerd door de Food and Drug Administration en gebruikt in de Verenigde Staten al tientallen jaren aan de voedingsbehoeften van baby's 'te ontmoeten. Toch kunnen ouders zoeken naar alternatieven voor deze typisch melk gebaseerde formules om voedsel allergieën, conserveringsmiddelen, hoge kosten vermijden, of een andere bron van voeding voorzien.

Verpleging

De meest populaire alternatief voor formule is borstvoeding. Op de stijging sinds de jaren 1990, is de verpleging nu beschouwd als de meest gezonde voeding optie voor baby's, omdat de moedermelk biedt de beste verhouding van voedingsstoffen. Echter, verpleging of pompen is niet de beste optie voor elke moeder, of wegens persoonlijke keuze of medische redenen, zodat andere formule alternatieven bestaan.

Homemade Formules

Zelfgemaakte formules, hoewel populair vóór het midden van de jaren 1970, toen voorverpakte formule werd geïntroduceerd, worden niet langer beschouwd als veilig voor jonge kinderen. Deze preparaten kunnen geen adequate voeding, en - ondanks de goede bedoelingen en een zorgvuldige voorbereiding - fouten als gevolg van een niet-steriele omgeving of onjuiste administratie hebben meer kans met zelfgemaakte producten dan met voorverpakte formule mixen. Dergelijke fouten, zelfs als kleine, kan grote effecten hebben op de groei en de gezondheid van een kind.

Onderzoek heeft bevestigd dat koemelk ontbreken essentiële voedingsstoffen zoals ijzer, kan de maag irriteren veroorzaken bloeden en nieren kan een kind beschadigen met hoog eiwitgehalte. Recente studies tonen ook aan dat het geven van koemelk aan kinderen vanaf 8 maanden oud of jonger kan leiden tot diabetes op latere leeftijd.

Geitenmelk is een alternatief dat veel ouders terecht kunnen voor kinderen met een melkallergie. Melk inhoud geitenmelk is meer vergelijkbaar met de moedermelk dan koemelk, maar geitenmelk nog steeds niet voldoende voeding te voorzien op zijn eigen. Soms wanneer alle andere opties zijn mislukt echter, onder leiding van een allergist en voedingsdeskundige, op geitenmelk zuigelingenvoeding kan worden gebruikt om vet en eiwitbehoefte een kind voldoen. Echter, kinderen met Dairy allergieën, en niet alleen lactose intolerantie kan uiteindelijk ontwikkelen een reactie geitenmelk, die ook een zuivelproduct.

Plantaardige Drankjes

Plantaardige melk zoals soja, rijst of haver zijn nondairy producten die worden gebruikt bij kinderen van 1 jaar of ouder die zuivel allergieën. Het gebruik van deze typen dranken bij baby's jonger dan 1 jaar oud wordt niet aanbevolen omdat de drank niet over vet en eiwit in zuivelproducten en formules die essentieel baby hersenen en spier ontwikkeling.