Alternatieve oplossingen voor kinderen met ADHD

Volgens het National Institute of Mental Health, ten minste 2 tot 3 procent van de kinderen in de Verenigde Staten hebben ADHD of attention-deficit / hyperactivity disorder. Tot op heden is er geen remedie voor ADHD, maar er zijn veel medicijnen beschikbaar voor zowel kinderen als begeleiding, volgens de Mayo Clinic. Er zijn ook veel alternatieve oplossingen - dieet, lichaamsbeweging, kruiden en homeopathische middelen hebben aangetoond enkele belofte in het verminderen van veel van de bijbehorende gedragspatronen.

Tekenen

Kijk voor de volgende tekenen als u denkt dat uw kind misschien ADHD hebben: gebrek aan concentratie, impulsief gedrag en ongepaste reacties. Besteed aandacht aan het vermogen van uw kind om dingen, taalvaardigheid en motorische vaardigheden te onthouden. Volgens de Mayo Clinic, veel kinderen met ADHD last van een laag zelfbeeld en slechte prestaties in een school setting.

Dieet

Geef je kinderen een dieet met veel eiwit, produceren en volle granen. Volgens Dr Benjamin Feingold, een kinderarts en allergoloog bij Kaiser Permanente Medical Center in San Francisco, het verwijderen van alle additieven, kleurstoffen en conserveringsmiddelen uit het dieet van uw kind zou kunnen elimineren veel van de symptomen van haar ADHD. Wees je bewust van mogelijke voedselallergie├źn - tarwe, eieren en melk zijn vaak boosdoeners, volgens de Mayo Clinic. Verwijder een voor een uit het dieet van uw kind om te zien of het probleem is met deze levensmiddelen. Beperken of te elimineren suiker en cafe├»ne, die mogelijk zou kunnen leiden tot hyperactiviteit.

Kruiden

Het geven van uw kind kruiden kunnen nuttig zijn bij de behandeling van vele symptomen die verband houden met ADHD. Kamille thee is een kruid dat is een relaxerend en zou een kalmerend effect op uw kind. Skullcap is een ander kruid dat de geest van een kind kalmeert, volgens de website Herbs2000.com. Topical wrijft gemaakt van rozemarijn, salie en lavendel gemengd met 2 el. olijfolie kan heel rustgevend zijn wanneer gewreven op de voeten en de wervelkolom voor het slapen gaan.

Homeopathische middelen

Anacardium kan worden gebruikt voor hyperactiviteit en voor kinderen die last hebben van een laag zelfbeeld. Probeer hyoscyamus wanneer uw kind is verbaal misbruik en voortdurend pronken om aandacht. Stramonium is een ander homeopathisch middel die u kunt gebruiken om uw kind niet vaak angstig.

Oefening

Dr John Ratey, associate professor in de klinische psychiatrie aan de Harvard Medical School gelooft oefening vaak de behoefte aan medicijnen te elimineren in veel kinderen met ADHD. Doe mee met je kind aan fysieke activiteiten zowel binnen als buiten. Houd oefening ballen, springtouwen en gratis weegt handig. Ga naar buiten en spelen bal, rijden fietsen, gaan in-line skaten en wandelingen maken.

Prognose

Een diagnose van ADHD voor uw kind kan een angstig moment in je leven. U kunt veranderingen in levensstijl te maken en te experimenteren met een aangepast dieet en kruiden, beweging stimuleren en proberen homeopathische oplossingen - deze kunnen verminderen of veel van het gedrag van uw kind moeilijkheden ervaart elimineren. Volgens de Mayo Clinic, kan de behandeling voor ADHD een verschil te maken, en uw kind kan opgroeien tot gelukkige en productief lid van de samenleving te zijn.