Alternatieve geneesmiddelen voor uitgezaaide Borstkanker

Alternatieve geneesmiddelen voor uitgezaaide Borstkanker

Er zijn veel gedocumenteerde gevallen van mensen die naar huis werden gestuurd om te sterven van terminale ziekten vinden van natuurlijke remedies om hun ziekte te genezen. Gemetastaseerde borstkanker is de meest vergevorderd stadium van borstkanker. De kanker is uitgezaaid van de borst naar andere organen. Westerse geneeskunde biedt geen genezing of zelfs hopen om kwijtschelding in dit stadium, maar probeert te leven van een vrouw uit te breiden, en pijn en lijden te minimaliseren. Healing maakt het nemen van actie en het zoeken naar alternatieven, en wanneer de diagnose uitgezaaide borstkanker moet je vechten voor je leven.

Geluk bij een ongeluk

Gebrek aan orthodoxe behandelingen voor uitgezaaide borstkanker kan een blessing in disguise zijn. Chemotherapie en bestraling zijn hard, maar soms succesvol, gevolgd door een verkwikkende dieet en levensstijl. Ziekten dwingen ons te zoeken naar alternatieven voor geneesmiddelen die extra ziekte veroorzaken en verzwakken het immuunsysteem. Uit deze strijd om te overleven ontdekken we de waarheid over natuurlijke remedies en genezing.

Alternatieve behandelingen voor uitgezaaide kanker

Kijk voor overlevenden van kanker die hun ziekte op natuurlijke wijze behandeld. Dr. Lorraine Day, een overlevende van uitgezaaide borstkanker, draaide haar gezondheid om en omgekeerd haar kanker met natuurlijke remedies. Ze documenteert haar tumor met foto's en biopsie rapporten op haar website. Dr Day maakt gebruik van een gezonde, veganistisch dieet vol verse groenten en fruit, verse sappen, gerst gras en andere natuurlijke supplementen om het immuunsysteem te herstellen en de ziekte te elimineren.

Dieet

Verander uw dieet. Verwerk verse groenten en fruit, volle granen, peulvruchten, veel water, verse vruchten-en groentesappen en elimineren verwerkte voedingsmiddelen en vlees. Probeer supplementen zoals spirulina en gerst gras, greens bekend om tumoren te remmen en het lichaam te beschermen tegen kanker. Verbruiken slechts zuivere, natuurlijke voedingsmiddelen en eten om je gezondheid te bevorderen, niet alleen voor het genot en plezier.

Professionele begeleiding

Seek natuurlijke beoefenaars te begeleiden en te helpen uw genezing. Er zijn natuurlijke genezers en westerse artsen gewijd aan het vinden van de gezondheid en het welzijn van hun pati├źnten. Kijk voor een arts die naar je luistert, is bereid om alternatieve therapie├źn te proberen en gelooft dat je kunt genezen. Sluit geen compromissen of af te wikkelen. Dit is uw gezondheid en uiteindelijk je leven.

Stay Positive

Houd een positieve kijk. Kijk naar de ziekte als de grootste uitdaging in je leven en worden gefocust en toegewijd in uw herstel. Praat met andere overlevenden. Of ze nu kanker overlevenden of nabestaanden van andere trauma's of ziekten, ze alle benodigde moed en discipline om te genezen. Kracht vinden om te weten je bent niet alleen en uit te reiken. Er zijn mensen die er die zich hebben genezen van terminale ziekten, ondanks hoeveel jaar hun artsen vertelden hen dat ze moesten leven.