Alternatieve geneesmiddelen voor kanker

Alternatieve geneesmiddelen voor kanker

Als u zijn gediagnosticeerd met kanker, kan je je afvragen wat je gezondheid opties zijn. Gewoonlijk wordt kanker behandeld met een combinatie van geneesmiddelen, chemotherapie en bestraling. Sommige patiënten maken over wat er zal gebeuren als deze behandelingen niet werken. Gelukkig, er is een andere kant van kankertherapie die kunnen helpen met uw behandeling van kanker. Deze alternatieve geneesmiddelen kunnen een goed effect op tumoren en kanker-gerelateerde symptomen. Vergeet niet, altijd contact op met uw arts voordat u een vorm van therapie

Co-enzym

Co-enzym is een materiaal dat van nature in het lichaam en wordt gebruikt om celgroei te bevorderen en het helpt om cellen tegen schade die ze kanker zou kunnen blijken te beschermen. Omdat deze stof is niet getest in combinatie met chemotherapie, wordt het verkocht als een voedingssupplement en wordt niet gereguleerd door de FDA. Testen op de effecten van dit supplement bij dieren blijkt een toename van de werking van het immuunsysteem, wat kan leiden tot verkleining van de tumor. Ook sommige klinische studies met coënzym hebben gevonden dat het effectief beschermen het hart tegen bijwerkingen van andere kanker medicijn, doxorubicine. Hoewel er geen ernstige bijwerkingen zijn gemeld, zijn verdere studies nodig om te bepalen hoe het zal reageren met chemotherapie.

Hydrazinesulfaat

Hydrazinesulfaat is een chemische verbinding die nuttig bij de behandeling van kanker door het blokkeren tumoren nemen in glucose, een suiker om te groeien zijn. Het kan ook een stof genaamd TNF-Alpha die wordt gemaakt door het lichaam witte bloedcellen blokkeren. Als de niveaus van deze stof te hoog worden, kan dit leiden tot een afbraak van spieren. Deze verdeling kan de suikers die tumoren veroorzaken creëren. Bijwerkingen van Hydrazinesulfaat gemeld milde tot matige, waaronder misselijkheid, braken, duizeligheid, abnormale gevoelens in de armen en benen, zenuwontsteking, droge huid en jeuk, slapeloosheid, en een lage bloedsuikerspiegel te zijn. De FDA heeft goedgekeurd het gebruik van dit geneesmiddel voor de behandeling van kanker, maar deze verbinding wordt verkocht als een voedingssupplement.

Milk Thistle

De vruchten en zaden van de mariadistel worden voornamelijk gebruikt voor remedies voor kwalen gevolgen heeft voor uw lever en galwegen. Deze plant bevat een antioxidant die helpt te beschermen tegen beschadiging van cellen die kanker kunnen veroorzaken. Deze plant is onderzocht bij dieren voor haar potentieel om chemo-therapie minder giftig en effectiever te maken, maar er zijn geen studies gedaan naar de mens geweest. Omdat deze plant wordt verkocht als een voedingssupplement, er zijn zeer weinig bijwerkingen. Deze plant is nog niet goedgekeurd door de FDA.