Alternatieve geneesmiddelen voor de behandeling van gastro-intestinale problemen

Gastritis beschrijft een reeks omstandigheden die zich voordoen in het slijmvlies van de maag. GI (gastro-intestinale) problemen ontstaan ​​door een infectie, traumatisch letsel, regelmatig gebruik van pijnstillers en alcohol misbruik, volgens de Mayo Clinic. Als u last heeft van GI problemen van tijd tot tijd en uw arts heeft uitgesloten dat een ernstige aandoening, kunt u kijken naar een aantal alternatieve behandelingen aan over-the-counter-preparaten.

Symptomen

Er zijn vele ongemakkelijke symptomen die GI problemen te begeleiden. Je kon voelen uiterst volledige vlak na de maaltijd begint, het gevoel te vol na het beëindigen van een maaltijd en voelen pijn in de maagstreek. Je kon een gevoel van warmte in de borst hebben, samen met misselijkheid en een opgeblazen gevoel.

Japanse Herbal Remedies

Veel Japanse kruidengeneesmiddelen zijn gebruikt voor duizenden jaren om uw GI problemen te helpen. Rikkunshi-to is een voorbereiding van acht kruiden. Dai-Kenchu ​​naar wordt gebruikt als een helende methode die ginseng, gember en Zanthoxylum vruchten betreft, volgens NaturalNews.com.

Acupunctuur en Chinese kruiden

U kunt met acupunctuur, die vaak wordt gebruikt om veel spijsverteringsproblemen in de traditionele Chinese geneeskunde verlichten. Sommige kruiden gebruikt in de Chinese geneeskunde voor gastro-intestinale problemen zijn Hoelen, zoethout, atractylodes en gember, een bekend kruid voor het koken. Er zijn meer dan 6.000 kruiden in China voor alle omstandigheden; ze worden beschouwd als voedsel, geen drugs, in de Verenigde Staten, en ze zijn niet goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration.

Moxibustion Chinese

Moxibustion behandeling is een van de vele Chinese methoden voor de behandeling van gastro-intestinale problemen. Een ontstoken kegel of stok van geneeskrachtige kruiden wordt toegepast op het getroffen gebied op je lichaam, in het bijzonder op de juiste acupunctuurpunten.

Wijzigingen Lifestyle

Volgens de Mayo Clinic, zijn er vele manieren waarop u kunt helpen voorkomen dat de maag verstoort. Eet gezond voedsel, verbruiken matige porties en gebruik maken van normale etenstijden. Zorg voor een gezond gewicht, zoals gastritis komt vaker voor bij mensen met overgewicht. Beweeg regelmatig, het krijgen van ten minste 30 minuten per dag van aërobe oefening. Stress kan vele maagproblemen door het verhogen van maagzuur en vertraagt ​​ontsluitingen veroorzaken. U kunt proberen tai chi, meditatie of yoga om stress te verminderen en ontspannen voelen.