Alternatieve behandelingen voor maligne melanoom

Alternatieve behandelingen voor maligne melanoom

Maligne melanoom is de meest ernstige vorm van huidkanker, volgens de National Cancer Institute (NCI). Het instituut schat dat bijna 54.000 Amerikanen zijn gediagnosticeerd met melanoom per jaar. Hoewel melanoom wordt gediagnosticeerd meestal op de huid, kunnen worden beïnvloed ander weefsel dat wordt gepigmenteerd. Veel melanoompatiënten toevlucht tot alternatieve vormen van behandeling op, hoewel er weinig of geen wetenschappelijk bewijs van hun effectiviteit, volgens de American Cancer Society (ACS).

Alternatieve therapieën

Net als miljoenen anderen, kan je een beetje in de war over de betekenis en de aard van de aanvullende en alternatieve therapieën. Eerstgenoemde Volgens de ACS, zijn behandelingswijzen, zoals massage, dieet therapie en acupunctuur, die worden gebruikt in combinatie met reguliere medische behandelingen om de kanker te bestrijden. Daarentegen worden alternatieve therapieën gebruikt in plaats van conventionele medische behandeling.

Mainstream Bekeken

Steeds meer reguliere artsen omarmen het gebruik van veel aanvullende medische behandelingen op conventionele behandelingen, zoals chirurgie, chemotherapie en bestraling, die worden gebruikt om de kanker te bestrijden vullen. Echter, ze zijn bijna unaniem in hun verzet tegen het gebruik van een aantal van deze zelfde therapieën als de exclusieve middel voor de behandeling van ernstige ziekten, waarvan kanker is een goed voorbeeld.

Gersontherapie

Geïntroduceerd in 1930 door Dr Max B. Gerson de behandeling van migraine, de Gerson therapie is een driedelige alternatieve behandeling programma dat is gebaseerd op voeding, suppletie en ontgifting van kanker en andere ziekten te bestrijden, volgens de NCI. De therapie vraagt ​​u om 13 glazen sap per dag te drinken van biologisch fruit en / of groenten en een vegetarisch dieet beperkt tot biologisch geteelde groenten, fruit en volkoren granen eten. U moet een aantal dagelijkse voedingssupplementen, waaronder kalium nemen; CoQ10 geïnjecteerd met vitamine B-12; lijnzaadolie; vitamine A, B en C-3; pepsine; pancreasenzymen; en Lugol's oplossing, een mengsel van jodium, kaliumjodide en water. Je moet ook koffie of kamille klysma's nemen om het lichaam te ontgiften.

Kraakbeen Therapie

Deze alternatieve behandeling maakt gebruik van kraakbeen van runderen of haaien te vertragen de verspreiding van kankercellen en om uw immuunsysteem te versterken met het oog op de bestrijding van kanker, aldus het NCI. Poedervorm kraakbeen of kraakbeenextract wordt gegeven aan patiënten oraal, onder de huid geïnjecteerd, op de huid aangebracht of ingebracht via klysma. Vroege studies blijkt dat deze behandeling bepaalde waarde hebben, volgens de NCI.

Kruidenthee

Ook gebruikt om melanoom en andere kankers strijden, volgens het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde, zijn kruidenthee, zoals Essiac en Flor Essence. Het NCI wijst er echter op, dat er geen wetenschappelijk bewijs dat het drinken van deze thee zal uw kanker te genezen. Essiac is een verbinding van kliswortel, Indiase rabarber wortel, schapen zuring en gladde iep, terwijl Flor Essence bevat die vier kruiden plus waterkers, gezegende distel, rode klaver en kelp.

CoQ10

Ook aangeprezen als een alternatieve therapie voor melanoom is CoQ10, een enzym dat wordt gezegd dat uw immuunrespons te verhogen, waardoor uw lichaam helpen te vechten tegen de gevolgen van kanker. Algemeen wordt oraal ingenomen en ook enige belofte als een aanvullende therapie voor behandeling van kanker, afhankelijk van de NCI.