Alternatieve behandelingen voor kinderen met ADHD

Alternatieve behandelingen voor kinderen met ADHD

Attention-deficit / hyperactieve stoornis (ADHD), een ontwikkelingsstoornis met potentieel destructieve symptomen, treft miljoenen kinderen, volgens MayoClinic.com. (Zie referenties.) Kinderen met ADHD soms last van slechte cijfers op school en moeite handhaven van hechte vriendschappen. Hoewel medicijnen beschikbaar om controle enkele symptomen van ADHD, sommige ouders zoeken naar alternatieve behandelingen als aanvulling of vervanging op therapie.

Dieet

De Mayo Clinic meldt dat beperkte onderzoek geeft aan het veranderen van het dieet van een kind kan helpen de ouders te controleren enkele van de symptomen van ADHD. Hoewel meer onderzoek nodig is, sommige diëten richten zich op de eliminatie van voedselallergenen, met inbegrip van gemeenschappelijke triggers zoals eieren, zuivel en tarwe. Andere diëten pleiten voor het eten van voedingsmiddelen die geen kunstmatige conserveringsmiddelen, vulstoffen of additieven bevatten. Veel ADHD diëten beperken voedsel stimulerende middelen zoals chocolade en suiker. (Zie referenties).

Behavioral

Counseling en gedragstherapie zou gunstig zijn voor sommige kinderen met ADHD. Merck.com adviseert dat een combinatie van therapie en medicatie betere resultaten alleen kunnen produceren dan therapie omdat het geneesmiddel zou kunnen helpen bij het verlichten van enkele van de ADHD symptomen, waardoor het kind de nieuwe gedragsprocessen beter implementeren. Incentives en beloningen programma kan effectief zijn voor sommige kinderen zijn. (Zie referenties).

Biofeedback

Ook wel "neurofeedback," deze alternatieve behandeling gebruikt het gebruik van een machine die hersengolven kind meet hij verschillende taken uitvoert. Het kind is zich bewust van zijn hersengolfpatronen door middel van gedrukte feedback. Met de praktijk kan hij soms leren om zijn mentale activiteit beperken om meer gewenste inval heeft, waardoor beter gedrag en concentratie. (Zie referenties).

Ouderschap technieken

Volgens John Grohol, PsyD, bij Psychcentral.com, ouders soms vinden dat door het gebruik van positieve versterking technieken die ze kunnen helpen hun kind te verminderen ongewenst gedrag. In plaats van straf, de ouder gebruikt time-outs en onthoudt beloningen tot het gedrag van het kind verbetert. Deze ouderschap technieken wellicht voordeliger zijn wanneer ze worden gecombineerd met voortdurende psychologische begeleiding. (Zie referenties).

Extra

Minder vaak voorkomende methoden voor de behandeling van ADHD bij kinderen te betrekken Chinese kruiden formuleringen, vetzuur suppletie, glyconutrient therapie en mega doses vitaminen. Onderzoek is aan de gang voor een aantal van deze behandelingen. Zorg ervoor dat uw kind arts te raadplegen voordat u aan boord van een alternatieve vorm van behandeling van ADHD.