Alternatieve behandelingen voor beenwonden

Een open been komt meestal voor wanneer er een verwonding aan het been is geweest en het is niet goed genezen. Dit veroorzaakt ontsteking, jeuk en pijn op de plaats van het letsel. Een zweer in je been kan verschijnen rood. Als je gaat zonder behandeling de pijn kan blijven bestaan ​​over een langere periode van tijd. Er zijn verschillende alternatieve methoden om ulcera te behandelen.

Supplementen en kruiden

Vitamine C en bioflavonoïden kan worden gebruikt als aanvulling op de ontsteking te verminderen en het versterken van uw cellen. Teunisbloem is een kruid dat gebruikt kan worden in de vorm van een olie de genezingstijd van een ulcus cruris verminderen en verlichten ontsteking in het been. Bloedstolsels kunnen vormen als gevolg van een ulcus cruris en kan worden voorkomen door toevoeging van vitamine E om de dagelijkse voeding. Knoflook en co-enzym Q10 kunnen werken om dunne bloedstolsels en het verbeteren van de doorstroming van zuurstof geleverd aan uw weefsels.

Interne Cleansing

Cayennepeper kan worden gebruikt om de uitwisseling. U moet een kwart kopje cayennepeper mengen met een kopje heet water. Dit mengsel moet tweemaal per dag worden ingenomen voor de beste resultaten. Duizendblad en ginkgo biloba zijn kruidenthee die een dag om intern reinigen van uw systeem twee keer moeten worden genomen. Deze twee theesoorten werken om je lichaam van schadelijke gifstoffen te reinigen, zodat je lichaam zijn natuurlijke stroom zal herwinnen. Aloë Vera is een groot intern reinigen. Er zijn essentieel genezende krachten in aloë vera en het kan in de vorm van thee worden genomen dagelijks tot de pijn en ontsteking van uw open been is afgenomen.

Externe Healing

Het is belangrijk om een ​​open been desinfecteren en dit kan worden gedaan door wrijven tea tree olie naar het gebied waar de zweer zich bevindt. Na dit proces je wonden zullen worden gedesinfecteerd en schoon. U zult dan calendula kruiden toe te passen in de vorm van een zalf om het open been. Breng vervolgens 10 druppels Zweedse bitter als een kompres op het getroffen gebied. Dit zal helpen bij het genezingsproces en ontsteking verminderen. Deze behandeling moet om het uur worden toegepast gedurende vier uur. Het is belangrijk om het getroffen gebied te dekken nadat u de behandeling aan uw kleding te beschermen tegen pus en andere giftige stoffen die kunnen vrijkomen uit de zweer. Je moet ook je been periodiek verheffen de hele dag om de circulatie te doen herleven. Het is essentieel om een ​​dagelijkse oefening routine te hebben en te voorkomen staan ​​of zitten voor langere tijd aan de bloedsomloop in je benen te verbeteren.