Alternatieve behandelingen voor baarmoederhalskanker

Alternatieve behandelingen voor baarmoederhalskanker

Er zijn vele therapieën die u kunnen helpen meer comfortabel te leven, terwijl je vecht baarmoederhalskanker. Door het doolhof van de medische behandelingen, zijn er verschillende complementaire alternatieven die u zullen helpen uw ongemak en angst te beheren. Door overleg met uw arts, kunt u een effectief plan voor de algehele welzijn te ontwikkelen.

Misvattingen

De wereld van de westerse geneeskunde heeft haar armen wijd om een ​​scala van complementaire gezondheidszorg praktijken accepteren geopend. In feite, vaak onze primaire zorg artsen kunnen hand in hand met onze kruidendokter, massage therapeut, acupuncturist of voedingsdeskundige om een ​​full-bodied behandelplan te leveren. Hoewel velen geloven dat deze therapieën zijn onzin, heeft de medische gemeenschap genoeg verdienste gevonden om onderzoek te plegen om hun samenwerking te bevorderen. Alternatieve medische behandelingen moeten nog de zorg die een gekwalificeerde arts levert vervangen. Als iemand is het aanbieden van uw kanker te genezen voor de prijs van een fles super-vitamines om de andere week, dan moet je goed nadenken voordat het nastreven van een dergelijke behandeling.

Overwegingen

Bij het zoeken naar een alternatieve behandeling voor baarmoederhalskanker, moet u altijd betrekken uw huisarts in uw behandelplan. Al is uw huisarts uitstekende suggesties om het ongemak te verlichten en helpen bij lifestyle management, terwijl het leven met baarmoederhalskanker kan hebben, kan een aantal complementaire gezondheidszorg regimes de effectiviteit van uw huidige behandelplan verminderen. Hoewel veel alternatieve behandeling providers bieden gerenommeerde praktijken, als uw huisarts suggereert dat u uw behandeling niet moet bespreken met uw huisarts, het moet een rode vlag te hijsen over hun behandelplan.

Complementaire behandelingen

Voor degenen die lijden aan baarmoederhalskanker, zijn er verschillende voordelen aan behandeling. Massage therapie, acupunctuur, kruidentherapie, vitamine regimes, dieet en lichaamsbeweging schema's, en zelfs het geloof gebaseerde begeleiding hebben al bewezen dat een aantal van de fysieke ongemakken en psychische stress die patiënten met baarmoederhalskanker verduren verlichten. Deze voordelen moeten niet worden genegeerd, omdat veel artsen zijn van mening dat uw algehele welzijn is net zo belangrijk als de individuele kwalen. Degenen die meer fysiek voelen en emotioneel geheel herstellen van ziekte en operatie beter dan degenen die last hebben van angst, depressie en lichamelijke ongemakken. Alternatieve therapieën kunnen helpen om zich sterker in het gezicht van baarmoederhalskanker.

Alternatieve behandelingen

Er zijn een aantal alternatieve behandelingen die beweren om resultaten te bereiken in directe strijd tegen de kanker. Een van deze behandelingen is biologisch fotonische lichttherapie. De basis van deze behandeling is dat het opladen van de cellen die zijn geleegd door de ziekte door ze bloot gunstige lichtstralen. Er is geen overtuigend medisch bewijs dat deze lichtstralen daadwerkelijk te herstellen of te bestrijden kankercellen.
Daarnaast is er een natuurlijke versie van chemotherapie genoemd Formula DEG. Dit supplement bevat canendua, waarvan men zegt dat het middel wordt gebruikt om de natuurlijke chemotherapie vaardigen. Dit is een therapie die medisch onbewezen blijft. Neem contact op met uw arts voordat u het maken van een investering in zowel de therapie.

Waarschuwing

Als u zijn gediagnosticeerd met baarmoederhalskanker, kan je veel dingen, waaronder tal van angst te voelen. Er zijn veel mensen en producten die zichzelf de markt om tegemoet te komen aan deze angst. Gebruik een zorgvuldige afweging wanneer u onderhoudend deze behandeling alternatieven en bespreek ze met uw huisarts. Probeer om de vorderingen van de alternatieve geneeskunde marketing in plaats van nemen met een korreltje zout en lees het onderzoek zelf nemen hun woord te geloven. Er zijn veel goede therapieën beschikbaar via alternatieve middelen die de kwaliteit van je leven te vullen, maar het overleven van baarmoederhalskanker is het uiteindelijke doel.