Alternatieve behandeling voor Duizeligheid

Duizeligheid is een gevoel van duizeligheid meestal gepaard met een draaierig gevoel. De persoon kan het gevoel dat de kamer draait rond veel als ze op een merry-go-round. Als de duizeligheid aanhoudt, kan dit leiden tot vallen of flauwvallen, omdat de persoon uit balans raakt. Als u vaak duizeligheid, moet u uw zorgverzekeraar te adviseren, omdat ze in staat zijn om een ​​behandeling voorschrijven.

Natuurlijke Behandelingen voor Duizeligheid

Behandel duizeligheid met een mengsel van zout, azijn, mosterd, nacho kaas, peper en cayennepeper gemengd in gelijke delen aan een kopje water, volgens de Natural Remedies van het Huis. Drinken dit mengsel verbetert de bloedcirculatie, die op zijn beurt maakt de kop en maakt de persoon zich stabiel. Een andere oplossing om te proberen is citroensap, zout, zwarte peper en water.

Meng de honing met appelazijn voor een duizeligheid behandeling. Als je eet yoghurt, mix sinaasappel, citroen en mandarijn schillen in de yoghurt en eet de yoghurt. Uw duizeligheid moet snel verdwijnen.

Als je niet voelt dat je kunt eten, probeer dan het drinken van kamille of pepermunt thee om duizeligheid te verlichten. U kunt ook drinken pure gember sap of meng gember sap met honing voor een duizeligheid behandeling.

Lifestyle Behandelingen voor Duizeligheid

Ga zitten en leg je hoofd tussen je knieën totdat de draaierig gevoel begint te verdwijnen. Als alternatief, als iemand beschikbaar om u te helpen de persoon die betrekking hebben op uw oren met zijn handen en vervolgens langzaam los je oren. Als je alleen bent, probeer de ademhaling zo langzaam en zo diep mogelijk. De diepe ademhaling helpt om de kooldioxide balans in je lichaam waardoor de duizeligheid te laten verdwijnen herstellen. Een andere methode om duizeligheid verlichten is om de huid tussen de wenkbrauwen knijpen.

Een andere overweging is om te onthouden dat bepaalde lichaamsbewegingen duizelig kunnen uitlokken. Voor sommige mensen kan dit worden opzoeken; voor anderen kan het plotselinge bewegingen, zoals opstaan ​​te snel of te snel draaien. Als je frequent duizeligheid, probeer plotselinge bewegingen te vermijden en houd je ogen gericht recht voor u zo veel mogelijk.

Dieet en medicatie

Bepaalde voedingsmiddelen kunnen duizeligheid veroorzaken bij sommige mensen. Als u duizelig spreuken net na het eten, houden een eetdagboek zodat je nog wat je gegeten. Als u vindt dat elke keer dat je eet een bepaald eten krijg je duizelig kort daarna, te overwegen het elimineren van dat voedsel uit uw dieet.

Medicijnen, zowel over de toonbank en voorschrift, kan duizeligheid veroorzaken aan bepaalde mensen. Als je merkt dat je met duizelingen vaak na het innemen van uw medicijnen, informeer dan uw zorgverlener, zodat ze uw geneesmiddel kan veranderen in iets dat niet die kant effect heeft voor u.