Als ik krijg Medicare, Can I Get COBRA?

Bijblijven met Medicare is ingewikkeld. Wanneer u begint met aanvullend beleid toe te voegen aan de mix, kan het nog ingewikkelder te krijgen. Weten hoe je Geconsolideerde Omnibus Budget Reconciliation Act (COBRA) beleid en Medicare werken samen kunnen voorkomen premium sancties, service weigeringen en een paar hoofdpijn.

Wat is COBRA?

COBRA is een wet die is ontworpen voor degenen die onlangs verloren ziektekostenverzekering te wijten aan een leven normale onderbrekingen, zoals een echtscheiding, verlies van baan of het overlijden van de mogelijkheid om een ​​zorgverzekering te kopen geven.

Kan ik Get COBRA?

Als u al ingeschreven zijn in Medicare en u in aanmerking voor COBRA geworden als gevolg van een in aanmerking komende oorzaken, zoals een verlies van baan of de dood, je hebt het recht om een ​​COBRA-beleid aan te schaffen.

Wie betaalt de eerste?

Medicare is de primaire verzekering. COBRA werkt als een aanvullende verzekering, wikkelen rond Medicare door te betalen voor dingen als co-assurantie, eigen bijdragen en eigen risico.

Deel D

Terwijl u de COBRA drug dekking kan kopen, wordt het niet beschouwd als een verdienstelijke substituut voor Medicare Part D voorgeschreven medicijn dekking. Als je drop je deel D en neem COBRA, moet u wellicht een premie boete betalen als u besluit om deel D te nemen in de toekomst.

Wat als ik had al COBRA?

Als u COBRA had voordat je Medicare-subsidiabel werd, kan uw COBRA beleid you drop als je eenmaal Medicare-subsidiabel worden. U kunt echter, houd uw nabestaanden en echtgenoot op het plan, zolang ze niet Medicare-subsidiabel.