Alopecia Hair Growth

Alopecia Hair Growth

De Amerikaanse National Library of Medicine beschrijft alopecia als "gedeeltelijk of volledig verlies van haar." Niet exclusief voor mannen, kan alopecia beïnvloeden vrouwen of kinderen van elke leeftijd. Echter, een groot aantal producten zijn verkrijgbaar vandaag om alopecia te behandelen en haargroei te bevorderen.

Kenmerken

Alopecia bij mannen resulteert in een terugwijkende haarlijn met wat kale plekken. De meeste vrouwen haarlijnen algemeen blijven prima, hoewel er zullen dunner over de hele hoofdhuid. Stress, crash diëten, medicijnen, chirurgie en infectie kan alle alopecia veroorzaken.

Behandeling

Volgens de Mayo Clinic, minoxidil, corticosteroïden en anthralin zijn FDA-goedgekeurde behandelingen voor kaalheid te genezen en het bevorderen van de haargroei.

Overwegingen

Haren als gevolg van minoxidil kan dunner dan het haar het vervangt zijn, en de haargroei stopt zodra u de medicatie te staken.

Ayurveda

Ayurveda, een traditionele kruidengeneeskunde systeem van India, geldt dat de oorzaak van alopecia is "fundamentele aard." Dr. Rohit Shah, die veel patiënten heeft behandeld met alopecia, suggereert dat sinds de fundamentele aard van haaruitval verschilt, beoefenaars moeten overwegen geïndividualiseerde en aangepaste behandelingen op basis van ayurvedische concepten voor effectieve haargroei.

Waarschuwing

Haar zou teruggroeien, maar dan weer uitvallen, waarschuwt de American Academy of Dermatology. De resultaten verschillen per persoon.