Aloë Vera Juice voor Ontgiften

De aloë vera plant is een grote bron van vitaminen en mineralen. Door het opnemen van de bladeren en de sappen in uw dieet, kunt u het lichaam dagelijks detox en verhogen het immuunsysteem en de spijsvertering. De volgende strategieën zal laten zien hoe je aloë vera bladeren kunnen mengen of gebruik een aloë vera-extract voor ontgifting.

Aloe Vera Drink Opties

Aloë Vera biedt vitamine A, B1, B2, B6, B12, C en E, samen met foliumzuur en niacine. Eeuwenlang gebruikt als een natuurlijke ontgifting middel, aloe vera verwijdert gifstoffen uit het lichaam en ondersteunt de algemene gezondheid. Het is effectief wanneer alleen geconsumeerd als drank of wanneer gemengd met andere vruchten en groenten. Voor een verfrissende aloe vera drank, voeg 3 plakjes van de bladeren, 1 eetlepel honing, 4 ijsblokjes, een scheutje cranberrysap en een scheutje vers citroensap. Doe alle ingrediënten in een blender of sapcentrifuge en mix tot een gladde massa. Deze aloë vera drank zal elke middag snack aanvullen en kan worden geserveerd met een plaat van groenten.

Aloë Vera Juice Extract

Aloe vera bladeren kunnen worden toegevoegd aan salades of gestrooid over gestoomde groenten. Voeg een handvol romaine sla en baby spinazie. Meng in een kom, beregening in een scheut olijfolie als je rond wervelen de kom (een vermenging lepel of tang kan ook worden gebruikt om deze stap te voltooien). Voeg pijnboompitten en blijven mengen. Hak een kleine avocado en strooi in. Top met 3 tot 4 plakjes van Aloë Vera bladeren. Voeg extra kruiden zoals tijm of gehakte knoflook (verse knoflook kan ook worden gebruikt). Serveer met een aloë vera sap. Er zijn een aantal mogelijkheden. U kunt een aloë vera sap extract gebruiken en meng het met rauwe vruchten zoals kiwi, citroen en meloen. Of u kunt aloë vera sap kopen en giet dit over een glas crushed ice.

Aloë Vera Juice

Voeg aloe vera aan recepten zoals rauwe of gestoomde groenten, bonen of pasta te ontgiften. Broccoli, bloemkool en tomaten zijn geweldig groentekeuze voor detoxificatie programma. Rauw of gestoomd voor een gezonde maaltijd of snack. Bruine bonen, pinto bonen, groene bonen, kikkererwten bonen (kikkererwten) en adzukibonen zijn geweldig bean opties. Elke bevordert eliminatie en ondersteunt een gezonde spijsvertering. Tarwe-vrij pasta met artisjokken en olijven is een geweldige pasta optie. Serveer en bestrooi met aloë vera bladeren voor een heerlijke maaltijd of een snack. Serveer met aloë vera sap. U kunt gebruik maken van een commercieel merk van het sap, of voeg 10 tot 12 bladeren aan 1 liter water. Roer en serveer. (De liter water kan worden vervangen met appelsap, sinaasappelsap of ananassap.)