Aloe Vera Gel Fordele

De fleste af aloe vera gel er fordele er blevet videnskabeligt bevist at være sandt. Aloe vera gel forskning på Jodrell Laboratory i England, "beskriver antidiabetika, anticancer og antibiotiske aktiviteter, så vi kan forvente at se en voksende brug af aloe gel."

Se reference 1)

Baggrund

Under bibelske tider blev de duftende sorter af aloe vera plante, der anvendes til parfume. En af de tidligste kulturer, der brugte aloe vera (Aloe Barbadenis Miller) for helbredelse var kineserne.

Kræft

I en undersøgelse fra 1999 på Sungkyunkwan University i Korea blev aloe vera gel vist i laboratoriet for at forhindre udviklingen af ​​cancer. Aloe vera gel har væsentlige "anti-tumor fremmer effekter."

Burns

Adskillige videnskabelige rapporter viste forbedret heling af mindre forbrændinger med aloe vera gel. I 1963 A. Farkas fik et patent på en aloe vera gelfremstillingen, at bruge som et aktuelt medicin for forbrændinger.

Hår

Aloe vera gel viste sig at regenerere hårsækkene og regrow hår af John Heggers, Ph.D. Disse forsøg blev udført i 1979 brændte marsvin på Chicago Burn Center.

Hud

Aloe vera gel er en fremragende hud fugtighedscreme. "Aloe vera gel trænger huden næsten fire gange hurtigere end vand, og dens super blødgørende egenskaber hjælpe det fugter under lag af huden."

Advarsel

Læs etiketten eller bruge gelen fra en levende aloe vera plante. Andrew Weil, MD advarer "nogle kosmetik, der praler af deres indhold aloe har for lidt af det til at gøre din hud meget godt ..."