Aloe Vera Behandeling voor Burns

Aloë vera gel is afgeleid van de Aloë plant. Gebruikt in bijna elk land en op de markt commercieel in de meeste regio's, zijn aloë en aloë vera in de eerste plaats gebruikt om brandwonden en infecties te behandelen, hoewel er andere gezondheids- en cosmetische voordelen.

Met behulp van De Aloë Plant

De stelen van de aloë plant kan worden gebroken of gesneden, waardoor de uitscheiding van een heldere, oozy stof. Dit kan direct op brandwonden om de pijn te verlichten en te genezen de beschadigde huid worden geplaatst.

Aloë Vera

Aloë vera gel is verwerkt aloë. Dit is net zo effectief als met het ruwe fabriek maar is direct beschikbaar in de meeste delen van de wereld.

Zonnebrand

Een van de meest voorkomende toepassingen voor aloë of aloë vera gel is in de behandeling van zonnebrand. Masseer hem gewoon in de beschadigde huid en je krijgt een verlichten voelen, verkoelende sensatie vrijwel onmiddellijk.

Oppervlakkige Burns

Andere brandwonden kan ook worden behandeld met aloë. Brandwonden veroorzaakt van kookplaten, open haarden, aanstekers en lucifers kunnen allemaal worden ontlast met aloë, maar medische hulp wordt aanbevolen voor grote brandwonden.

Blaren

Blisters kunnen worden behandeld met aloë of ze worden veroorzaakt door brandwonden of niet. Het behandelen van blaren in aloë of aloë vera gel kan ook helpen het risico op infectie te verminderen.