Aloe Juice Hälsofördelar

Sedan urminnes tider har saftiga växter kallas aloe vera hade ett rykte om helande. Över 200 arter växer i varma, torra tropiska och subtropiska områden i världen. Tillverkad av mucilaginous gelsubstans inne i växtens blad, är aloe vera juice ett botemedel för många villkor.

Hudsjukdomar

Aloe vera juice är förmodligen mest känd för att vara en brännskada botemedel. Även den bästa första hjälpen för en brännskada är kallt vatten, ämnen som kallas polysackarider i aloe vera juice har en stimulerande effekt på kroppens fibroblaster och sysslar med hud reparation epitelceller. Mänskliga immunceller svarar på lektin-liknande ämnen i aloe vera juice för att hämma ovänliga bakterier och svamp, även gör den idealisk för mindre repor och nedskärningar. Prova aloe vera juice är astrigent effekt för att stoppa spridningen av akne och för tillfällig lindring av insektsbett, utslag och solbränna.

Matsmältning

Aloe vera juice lugnar och lugnar slemhinnor i mag-tarmkanalen. Det är ett botemedel mot halsbränna, illamående, halsont, ont i tandköttet, magsår, kolon problem, protozoparasiter och hemorrojder. Aloe vera juice har en milt laxerande effekt, vilket gör det till en idealisk behandling för förstoppning.

Näring

Aloe vera juice är en bra källa till många näringsämnen. Förutom innehåller åtta essentiella aminosyror; vitamin A, B1, B2, B3 (niacin), B6, B12, C och E; och folsyra är aloeverasaft också rik på mineraler inklusive kalcium, natrium, järn, kalium, krom, magnesium, mangan, koppar och zink.

Andra användningsområden

Aloe vera juice anti-inflammatoriska egenskaper är ansvariga för rapporter om minskad smärta och förbättrad rörlighet när det tas dagligen av artrit eller ischias drabbade. Taken internt eller användas som en rub förefaller aloeverasaft också för behandling av idrottsskador. Det kan vara effektiva för smärtan av huvudvärk, förkylningar och influensa. Preliminära uppgifter tyder på aloe vera juice har en skyddande effekt på njurarna.

Varning

Om du är gravid eller ammar, använder aloe vera juice endast på inrådan av en läkare. Produkter varierar, och höga halter av aloin kan vara en reproduktiv hälsofara.
Aloe vera juice är väl tolereras av de flesta, men inte använda det om du har en sällsynt allergisk reaktion mot det.
Det är möjligt att utveckla en intolerans mot aloe vera juice, som med alla ämne som används långsiktigt.