Allicin til Gær Infektioner

Candida er en svamp almindeligvis omtales som gær. Når der findes i den kvindelige kønsorganer område, er det kendt som candida albicans, som kan behandles med allicin, et stof, der findes i hvidløg.

Årsager

Gær infektioner kan forårsages af antibiotika, undertøj lavet af stof, der ikke kan ånde, steroider, diabetes og en weekend immunsystem.

Symptomer

Symptomer på gær infektioner omfatter en hvid udflåd, en brændende fornemmelse ved vandladning, smertefuld samleje, og brændende og kløe i det vaginale område.

Frisk Hvidløg

Allicin i form af friske hvidløg kan anvendes til behandling af svampeinfektioner. Wrap et pillet fed hvidløg i ostelærred og binde det lukket med et stykke voksbehandlet tandtråd. Sæt ind i skeden før sengetid. Brug tandtråd for at fjerne hvidløg fra skeden i morgen.

Piller

Hvidløg kan også tages oralt i pilleform til at bekæmpe gær infektioner. De antimikrobielle egenskaber, der findes i allicin i hvidløg piller nedbryder candida.

Relief

Den brændende og kløe forbundet med gær infektioner kan afhjælpes ved at trykke let på en vaskeklud, der er blevet vædet med koldt vand mod skeden.