Alles wat u moet weten om zwanger te raken

Alles wat u moet weten om zwanger te raken

Veel mensen kunnen denken om zwanger te raken gewoon gebeurt door het hebben van seks. Hoewel het een goede plek om te beginnen, om zwanger te raken is eigenlijk een complexe mix van timing en gesynchroniseerde lichaamsfuncties. Hier zijn een paar hoogtepunten om u te voorzien van een beter begrip van hoe deze geweldige prestatie gebeurt.

Time Frame

De meeste vrouwen ovuleren, of laat een ei, een keer per maand. Volgens de Medische Adviesraad bij babycenter.com, zal het ei vruchtbaar voor 24 tot 48 uur te blijven, terwijl het sperma in het lichaam van een vrouw kunnen leven tot vijf dagen. Tijdens de ovulatie, en in de paar dagen voor, zul je in staat om zwanger te worden. Zie bronnen hieronder voor informatie over het bepalen wanneer je ovuleert.

Misvattingen

Seks elke dag om je zwangerschap kansen te vergroten is een veel voorkomende misvatting. Volgens Parents.com, dit vermindert de concentratie van zaadcellen in het sperma van een man. Geslachtsgemeenschap om de andere dag net voor je ovulatie periode wordt gesuggereerd.

Suggesties

Het creëren van een gezond lichaam te ondersteunen uw nieuwe baby ten goede zal komen in je zwangerschap pogingen zijn. Eet gezond en neem een ​​multi-vitaminesupplement. Let op je gewicht. Stop met ongezonde gewoonten zoals roken en het drinken van alcohol.

Posities

Hoewel het niet wetenschappelijk is bewezen dat de seksuele positie je bezighouden met uw kans op zwangerschap te verhogen, de sectie "-baby maken geheimen" op babyzone.com suggereert de man op de top positie biedt de minste kans op sperma lekt uit de schede eenmaal is afgezet.

Overwegingen

Als je zwangerschap pogingen niet succesvol zijn geweest na een jaar, overleg dan met uw arts, die veel verwijzen naar vruchtbaarheid specialist die zullen proberen om uw reden voor uw onvruchtbaarheid te bepalen.