Allergische reacties op Milk

Allergische reacties op Milk

Ongeveer 12 miljoen Amerikanen lijden aan voedselallergieën. Melk is een van de acht voedingsmiddelen die 90 procent van de allergische reacties op voeding veroorzaken. Leven met een melk allergie is ingewikkelder dan alleen het vermijden van melk en zuivelproducten. Vermijden is de veiligste keuze voor mensen met een melkallergie. Echter onmogelijk om alle reacties te vermijden, dus is het belangrijk om het immuunsysteem van het lichaam tijdens een reactie begrijpen en weten de juiste behandeling.

Het lichaam van de reactie op een allergeen

Het immuunsysteem bevat antistoffen genaamd immunoglobuline E (IgE). Bij een allergische reactie optreedt herkent het immuunsysteem het allergeen als vreemde gevaar. In een poging om het gevaar te bestrijden, het immuunsysteem releases IgE-antilichamen. Wanneer dit gebeurt, het lichaam releases chemicaliën, waarvan een histamine. Histamine kan reacties in de huid, de luchtwegen en het maagdarmkanaal veroorzaken. Wanneer de huid is betrokken, kunnen problemen zoals eczeem, huiduitslag, netelroos of jeuk optreden. Als de luchtwegen reageert, kunnen symptomen zijn hoesten, loopneus of ademhalingsproblemen. Het spijsverteringskanaal kan reageren met kramp, misselijkheid of braken.

De meest ernstige reactie

De meest ernstige allergische reactie anafylaxie. In dit type reactie geeft het lichaam zoveel histamine voor systemen overbelast. Als het lichaam reageert op de histamine, zwelling van de lippen, mond, gezicht en keel kan optreden. Omdat de luchtpijp leidt tot de longen, de keel zwelt, de mogelijkheid te ademen bemoeilijkt of geheel belemmerd. Tijdens een anafylactische reactie, bloeddruk daalt aanzienlijk en kan ertoe leiden dat een individu het bewustzijn te verliezen. Deze drastische daling van de bloeddruk kan ook leiden tot de allergie slachtoffer in shock te gaan. Reactie op dit soort reacties moet zeer snel aan het slachtoffer te vermijden dood helpen door verstikking zijn.

Diagnose

De meeste allergische reacties op voedsel gebeuren kort na het voedsel wordt ingenomen. Sommige mensen zijn gevoelig genoeg om een ​​reactie moeten na in contact met het allergeen, ook al nooit gegeten. Alleen een arts kan bepalen of iemand een verhoogd immunoglobuline E reactie op bepaalde triggers (voedingsmiddelen of andere items die reacties veroorzaken). De meeste huisartsen verwijzen patiënten naar een allergie specialist, of een immunoloog. Soms is de specialist zal een test op de huid voorvormen en let op de reactie op verschillende triggers. Een bloedmonster kunnen ook worden getest in een laboratorium of de IgE antilichamen worden verhoogd wanneer het bloed wordt gemengd met de verdachte allergeen.

Behandeling

De arts zal de juiste behandelmogelijkheden voor elke patiënt eenmaal melk allergie is vastgesteld. Alle mensen met een melk allergie moet de melk, evenals alle melkproducten te vermijden. Een diëtiste kan mensen om etiketten te lezen en weet wat je moet vermijden op te voeden. Een antihistamine geneesmiddel kan worden voorgeschreven om te helpen af ​​te schrikken van de hoeveelheid histamine vrijkomt bij een reactie gebeurt. Alle patiënten met een anafylactische reacties moet een injecteerbare dosis van epinefrine dragen. Dit wordt verkocht door voorschrift en is de voorkeursbehandeling voor anaphylaxis.The meest voorkomende vorm van dit geneesmiddel wordt verkocht onder de merknaam EpiPen. Een EpiPen moet te allen tijde worden uitgevoerd door iedereen die heeft gehad of kan een ernstige allergische reactie hebben.

Wat is een EpiPen?

Epinefrine is de mens gemaakt adrenaline. Adrenaline is het vrijgeven van het lichaam tijdens de vecht-of vluchtreactie chemische. Een EpiPen vloeibaar epinefrine in een voorbereide injectiespuit die klaar zijn binnen seconden worden toegediend. Bij het begin in een allergische reactie, epinefrine tegengaat vrijwel altijd de zwelling. De gele kap pen is voor volwassenen en bevat 0,3 mg pure adrenaline. De groene dop pen is EpiPen Jr voor pediatrische patiënten, die slechts 0,15 mg van het geneesmiddel. Een arts of apotheker kan u naar behoren te instrueren over hoe u het geneesmiddel te injecteren tijdens een reactie.