Allergische reactie op Epsom Salt

Allergische reactie op Epsom Salt

Bitterzout, die bekend staat als magnesiumsulfaat, wordt gebruikt als een laxeermiddel, zwemmen toevoegsel en zelfs weken pijnlijke voeten of handen. Echter, mensen allergische reacties lijden zout epsom wanneer het wordt gebruikt voor een van deze doeleinden.

Significantie

Als iemand allergisch is voor zout Epsom, kunnen ze ernstige reacties intern of extern te ontwikkelen. Epsom zouten bevatten zwavel. Iedereen die bekend is met allergie├źn of ernstige gevoeligheden aan zwavel hebben, dienen niet te Epsom zout voor enig doel.

Soorten Allergie symptomen

Een persoon die gebruik maakt van Epsom zout voor een laxeermiddel kan ontwikkelen zwelling op het gezicht, lippen of tong. Zij kunnen ook netelroos of uitslag op de huid ontwikkelen.

Andere soorten Allergie symptomen

Mensen die epsom zout gebruiken om te zwemmen, ontgiften of inweken voeten en handen kan duizeligheid ontwikkelen of hebben moeite met ademhalen. Deze symptomen kunnen ook als gevolg van het gebruik van Epsom zout intern.

Overwegingen

Magnesium sulfaat bevat magnesium, zuurstof en zwavel, die een corrosief element waarin bepaalde mensen gevoelig. Dit geldt vooral voor mensen die gevoelig zijn voor sterke geuren.

Waarschuwing

Mensen die een allergische reactie op zout epsom moet stoppen met het. Als hun reactie ernstig is, moeten ze medische hulp te krijgen.