Allergieën & Vermoeidheid Syndroom

Chronisch Vermoeidheid Syndroom (CVS) is een aandoening die wordt gekenmerkt door meer dan zes maanden van extreme vermoeidheid en een onderbreking van de dagelijkse activiteiten. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, terwijl de onderzoekers niet weten wat de oorzaak van de aandoening, worden allergieën verdacht als mogelijke oorzaak.

Significantie

CFS is een frustrerende aandoening, omdat er geen bloedonderzoek of body scans welke oorzaak kan aantonen voor de invaliderende symptomen.

Immuunsysteem Afwijkingen

Volgens de Universiteit van Maryland, vele studies van mensen met CVS toonden problemen met hun immuunsysteem. Mensen met een allergie hebben de neiging om overactieve immuunsysteem hebben, die kunnen leiden tot CVS.

Allergieën

Volgens de Universiteit van Maryland, veel mensen met CVS hebben ook een allergie voor voedsel, metalen en pollen. Sommige onderzoekers geloven dat deze allergieën activeren aanleg voor CVS, het instellen van het syndroom in beweging.

Preventie / Oplossing

Hoewel er geen medische behandeling voor CVS, veranderingen in levensstijl, zoals gezonde voeding en rust zijn behulpzaam. Sommige mensen ook lage doses antidepressiva positieve effecten.

Overwegingen

Volgens de Universiteit van Maryland, is het belangrijk op te merken dat de meeste mensen met een allergie niet lijden aan CVS.