Allergie symptomen bij kinderen

Allergie symptomen bij kinderen

Volgens Singulair.com, "Allergieën worden aangenomen dat bij maximaal 40 procent van de kinderen in de Verenigde Staten." Het begrijpen van allergische symptomen bij kinderen zal u helpen te bepalen of uw kind wordt beïnvloed. Leren van een aantal van de preventie tips om te helpen elimineren of ten minste het bedrag van de allergische reacties zal uw kind gelukkiger en gezonder te maken gekapt. Het is belangrijk om te leren wat de geneeskunde veilig om te geven aan uw kind is, wat wordt gebruikt om te helpen verlichten van de symptomen en waarom.

Preventie / Solution

Er zijn een aantal dingen te doen om allergie-proof uw huis. Was beddengoed in heet water elke week of twee. Geen huisdieren in de slaapkamer van het kind mogelijk te maken. Houd kinderen weg van kelders die schimmel door vocht kunnen hebben. Gooi voorwerpen die stof te verzamelen, zoals ongebruikte knuffels en tapijten. Plaats matrassen in een plastic matrashoes. Niet stofzuigen of vegen, terwijl het kind met een allergie is in de kamer.

Soorten

Een vorm van allergie bij kinderen wordt genoemd allergische rhinitis; het is meer algemeen bekend als hooikoorts. Symptomen van deze vorm van allergie bij kinderen loopneus, waterige ogen, donkere kringen onder de ogen, niezen en jeukende ogen en neus.

Effecten

Een belangrijke symptomen van allergie bij zuigelingen en kinderen is het uiterlijk van een rode, ontstoken huiduitslag genaamd atopische dermatitis. Het is gewoonlijk op de enkels, benen, armen en nek. Meestal gebeurt dit vóór de leeftijd van 7. De huiduitslag verdwijnt na verloop van tijd; echter, dit is belangrijk symptoom. Dit is de eerste aanwijzing dat het kind allergieën.

Functie

Conjunctivitis is een vlag voor de allergische symptomen bij kinderen. Dit ooginfectie is het resultaat van de ogen wrijven met de handen en vingers jeuk verlichten. Tekenen dat uw kind allergische conjunctivitis zal verschijnen als roodheid, prikkende, tranende of pus uit de ogen. Bovendien kan het wit van de ogen worden ontstoken.

Expert Insight

Geneesmiddelen die vaak worden gebruikt voor allergieën zijn decongestiva, antihistaminica en steroïden. Een val van het gebruik van antihistaminica is dat ze slaperigheid veroorzaken. Dit staat niet voor alertheid tijdens het leren. Echter, cutting-edge geneeskunde nondrowsy antihistaminica zoals Claritin, Allegra en Clarinex ontwikkeld. U kunt kopen Claritin over de toonbank. Zij kunnen hebben algemene namen zoals Loratadine en Alavert.

Alternatief

Een ander geneesmiddel, dat symptomen van allergie bij kinderen herbeleeft heet Singulair. Het was ooit alleen gebruikt voor astma. Echter, recent is de behandeling van allergieën. Helaas moet dagelijks worden gebruikt om effectief te zijn. Een ding om te overwegen bij het gebruik van dit geneesmiddel is dat het gekoppeld is aan de onderdrukking van de groei bij kinderen. Zoals met ieder geneesmiddel of behandeling voor kinderen, het advies inwinnen van de kinderarts.