Alla naturliga produkter för Detox för organet

Avgiftning är en process av kroppen göra sig av med tungmetaller från omgivningen, de bekämpningsmedel i många livsmedel och även den normala processen för att släppa dagligt avfall. Från en alternativ medicinsk synvinkel, är tanken att om kroppen är överbelastad av gifter, kan detta lagt grunden till mer allvarliga sjukdomar såsom gastrointestinala besvär, tjocktarmscancer och andra sjukdomar.

Många människor har inte mer än en eller två tarmtömningar per vecka. Det ideala är att ha en daglig. Naturliga produkter för detox inkluderar senna, Cascara Sagrada, pysillium utsäde skal och många andra som nu lätt tillgängliga i vissa "detox rengöra" produkter som säljs i hälsokostbutiker och på nätet. Senna, Cascara Sagrada och psyillium frö skal hjälper till att ta bort avfall från kolon. En bodywide detox kommer att inkludera de lungor, hjärta, kolon, njure, lever, gallblåsa och huden.

Identifiering

All-naturliga produkter för detox av kroppen innefattar många olika växter, örter och andra produkter som effektivt kan flytta gifter ur kroppen. Kolon kan rengöras med senna blad, Cascara Sagrada eller pysillium utsäde skal. Dessa kan köpas i bulk livsmedel avsnitt i de flesta hälsokostbutiker. Lungor kan detoxed med cornsilk. Levern kan detoxed med silymarin. Njurarna kan detoxed med kardborre rot (hela roten eller från en förberedd kapsel). Gallblåsan kan detoxed med olivolja och citron efter fasta på frukter för en dag. Hjärtat kan stärkas och detoxed med kardborre eller ginkgo biloba, som har visat att förhindra blodplättar fastnar; det förmodas att "mata" hjärtat och blodet. Slutligen huden, som är den största organ i kroppen, kan detoxed med torrborstning. Detta tar bort döda hudceller.

Signifikans

Använda växter och örter för att detox kroppen har gjort i många år. Idag är det klokt att slutföra någon form av hela kroppen detox som en förebyggande åtgärd. Symptomen på en kropp som kan dra nytta av en detox regim inkluderar förstoppning, sömnighet under dagen, koncentrationssvårigheter, total sjukdomskänsla, en belagd tunga, matsmältningsbesvär eller gasbildning. Alla dessa saker kan inträffa när man är trött och har inte ätit bra och utövas regelbundet för att metabolisera mat och hjälpa till att flytta avfall ut ur kroppen.

Missuppfattningar

Den största missuppfattningen är att tro att du kommer att förlora mycket i vikt från att göra en hela kroppen eller ett kolon rengöra. Vissa personer kan uppleva en blygsam viktminskning på 1-3 pounds, men detta är i allmänhet vatten vikt. För att permanent gå ner i vikt, äta en hälsosam kost och få regelbunden motion har varit den bästa vägen för de flesta människor. Se din läkare om du är intresserad av att gå ner i vikt.

Varning

Inte genomgår någon form av riktad kropps detox om du inte har gjort det tidigare. Naturligtvis varje dag, kommer naturen ha sin gång för ett kolon detox. Om du tänker använda växter, örter eller beredda produkter utformade för att rengöra den kolon eller hela kroppen, se din läkare.

Förebyggande / Lösning

Det är inte en bra idé att genomgå en kropps detox när du har tunga åtaganden på jobbet, hemma eller i skolan. Ofta måste du vara nära ett badrum under en rengöra och du kan känna låg energi. Det är bäst att göra en detox på en fredag ​​genom helgen eller när du inte är på jobbet eller i skolan. Du kan börja med att brygga detox teer som kan konsumeras dagligen innan du använder en mer kraftfull detox produkt.

Den allmänna tumregel är den första rena brukar riktas mot tjocktarmen. Se din läkare eller sjukvårdspersonal för vägledning. Om du har några kroniska sjukdomar eller tar receptbelagda mediciner, eller om du har en ätstörning, gör inte allt riktat detox renar om du är under en läkares övervakning.