All Natural Cures voor buikpijn bij kinderen

Wanneer uw kind lijdt aan een buikpijn, je wilt een oplossing zo snel mogelijk te vinden. In plaats van het uitvoeren van de arts, zijn er verschillende alle natuurlijke behandelingen en huismiddeltjes die buikpijn van uw kind kan verlichten. Veel van deze maatregelen kan worden in uw voorraadkast, en kan eenvoudig en veilig worden toegediend aan kinderen.

Identificatie

Voordat u een alle natuurlijke huis remedie voor een buikpijn voor een kind, is het goed om de oorzaak van de buikpijn weet. Volgens americanchronicle.com, de behandeling van buikpijn bij kinderen afhankelijk van de onderliggende oorzaken. De beste manier om een ​​digestief probleem te behandelen is om het spijsverteringskanaal te reinigen en door te gaan met een verstandig dieet na het reinigen.

Warmte en Juice

Leg een warme kruik op buik van het kind. Volgens natural-homeremedies.com, zal dit helpen bij het verlichten van de spijsvertering en het helpen van de eliminatie proces. Americanchronicle.com vondsten beginnen kinderen met alle natuurlijke vruchtensappen als ze klagen over buikpijn kan helpen reinigen het spijsverteringskanaal en ook beginnen de eliminatie proces. Sinaasappelsap wordt voorgesteld, gevolgd door een dieet van verse alle natuurlijke groenten en fruit voor een dag of twee.

Broccoli en Honing

Yogawiz.com vondsten verhogen van de hoeveelheid broccoli en honing in het dieet van een kind helpt om de spijsvertering infecties en buikpijn weg. Volgens yogawiz.com, broccoli vermindert de hoeveelheid H. pylori of bacterie Helicobacter pylori de maag infecteren. Honing antibacteriële eigenschappen, die helpt om de maag werken in een gezonde manor houden. Honing stimuleert gal productie in de lever. Gal is essentieel voor de goede werking van de maag.

Gember

Volgens americanchronicle.com, gember is een van de beste alle natuurlijke home remedies om te gebruiken in het genezen van een buikpijn bij kinderen. Gember is nuttig in het verlichten van buikpijn en pijn als gevolg van dyspepsie, koliek, krampen van de darmen en de algemene maagproblemen als ze niet gepaard gaan met koorts. Americanchronicle .com suggereert mengen een kwart theelepel verse gember sap met een 1/2 theel. van honing en het toedienen aan een kind tweemaal per dag totdat de aandoening verdwijnt.

Yoghurt

Yoghurt is ook zeer nuttig in het verlichten van buikpijn bij kinderen. Het verstrekken van een kind met yoghurt die bevat levende en actieve culturen zal fungeren als een natuurlijk laxeermiddel. Natural-homeremedies.com vindt yoghurt is een koelmiddel en kan helpen om de maag af te wikkelen en de pijn te verlichten. Yoghurt bevat levende en actieve culturen, die een belangrijke bron van bacteriën voor de maag. Dit is het goede type bacterie dat helpt de maag van een kind te verteren behoorlijk en infecties te bestrijden. Het toevoegen van bananen om yoghurt zal helpen met constipatie en helpen met het eliminatie proces.

Wanneer moet de dokter bellen

Als buikpijn van een kind niet te verlichten in een paar dagen, is het een goed idee om een ​​arts te contacteren. Als een kind lijkt te zijn in acute pijn, kan een bezoek aan de eerste hulp verstandig zijn. Sommige kinderen kunnen terugkerende spijsvertering problemen die worden veroorzaakt door psychologische factoren. Anytime buikpijn van een kind lijkt abnormale of twijfelachtige, contact opnemen met een arts om de symptomen en oplossingen te bespreken.