All Natural behandeling of genezing voor degeneratieve artritis

All Natural behandeling of genezing voor degeneratieve artritis

Degeneratieve artritis of osteoartritis, is de meest voorkomende vorm van de meer dan 100 vormen van artritis. Het treft meer dan 20 miljoen mensen in de Verenigde Staten alleen. De aandoening wordt gekenmerkt door een verdeling en eventuele verdwijnen van kraakbeen tussen een las of lassen. En terwijl een aantal conventionele behandelingen bestaan ​​om te gaan met de staat, inclusief operatie en medicatie, sommige all-natuurlijke remedies bestaan ​​ook. Deze omvatten fysiotherapie, kruiden-supplementen en dieetbehandeling.

Fysiotherapie Behandeling

Sommige vormen van pijn in de gewrichten kunnen worden bestreden door middel van langdurige fysiotherapie, bijgestaan ​​door een arts. Afhankelijk van de aard van de pijn in de gewrichten probleem, kunnen bepaalde oefeningen helpen bij het versterken van de gezamenlijke spieren, waardoor een aantal van de symptomen van de aandoening is teniet worden gedaan. Oefeningen kan ook de bewegingsbereik verbonden aangetaste gewrichten. Fysiotherapie kan ook leiden tot het tijdelijk gebruik van een brace of een spalk. Een aantal rekoefeningen, onder toezicht van of op aanwijzing van een arts, kan helpen bij de behandeling van de symptomen van uw gezamenlijke conditie. Deze oefeningen omvatten meestal de rug, heup gewrichten en hamstrings. Stretching deze gebieden kan voorkomen dat de pijn van uw aandoening verergeren.

Herbal Treatment

Overwegen om Boswellia supplementen, verkrijgbaar bij elke natuurlijke producten op te slaan. Boswellia vermindert ontsteking rond de gewrichten en bindweefsel. Boswellia wordt meestal genomen, hetzij als een tinctuur of in capsule vorm.

Of probeer de winter kers, ook wel bekend als Ashwagandha, dat is een kruid dat kan helpen bij het bestrijden gewrichtspijn. Winter cherry helpt voeden en botten en spieren te versterken, maar is vooral bekend om zijn vermogen om de gewrichten te ondersteunen als ze fysiek worden benadrukt. Kers van de winter is het meest gemakkelijk genomen in pil of thee vorm.

Dieet Behandeling

Een lange-termijn oplossing voor gewrichtspijn betreft de verhoogde inname van zwavel-hoge voedsel. Zwavel helpt bouwen, herbouwen en beenderen, bindweefsel en kraakbeen te versterken. Overweeg eten meer eieren, asperges, uien, knoflook, haver, maïs, alfalfa, johannesbrood, noten, zaden, avocado en watermeloen omdat ze zijn allemaal rijk aan zwavel.