Alcohol Related Health Problems

Het drinken van alcohol wordt geassocieerd met weekends, feesten en het hebben van een goede tijd, maar overmatig gebruik kan een hoop problemen veroorzaken. Alcohol is de drug de meeste kinderen onder de 18 jaar misbruik. Auto-ongelukken veroorzaakt door alcohol zijn de belangrijkste doodsoorzaak bij tieners. Bij gebruik van alcohol interfereert met uw dagelijkse activiteiten, je een probleem, en bleef overmatig gebruik van alcohol kan leiden tot veel gezondheidsproblemen.

Effecten

Veel mensen drinken alcohol als ze depressief zijn beter te voelen. Anderen drinken voor het slapen gaan, omdat alcohol helpt hen om te slapen. Dit werkt niet. Alcohol is een kalmeringsmiddel. Misschien voel je je beter tijdelijk, maar al snel stopt tillen uw geesten en voelt u zich meer depressief. Hoewel het misschien helpen je in slaap valt op het eerste, heb je niet in slaap te blijven. Je mist de fases van diepere slaap die je lichaam nodig heeft. Het drinken van alcohol alleen maskers symptomen en maakt de onderliggende problemen nog erger.

Soorten

Alcoholische dranken leidt tot vele verschillende gezondheidsproblemen. Het verhoogt je bloeddruk, waarin je in gevaar van een beroerte en hart-en vaatziekten. Het verhoogt tijdelijk je bloedsuikerspiegel, dan valt, maakt je zwak, wankel, zwak en misselijk. Langdurig drinken veroorzaakt tremoren, maagklachten, zoals buikpijn en een opgeblazen gevoel, osteoporose en kanker. De meeste mannen die te veel drinken last van erectiestoornissen en steriliteit.

Identificatie

Er zijn veel tekenen van alcohol gerelateerde gezondheidsproblemen. Symptomen van levercirrose omvatten indigestie, misselijkheid, diarree, constipatie, braken en anorexia. Stroomuitval, een toename van infecties, overmatig zweten en onbehandelde letsel zoals brandwonden sigaretten, kneuzingen of breuken die niet kunnen worden verklaard aangeven dat gezondheidsproblemen veroorzaakt door alcohol. Neusbloedingen, bloedend tandvlees, rectale bloeden, zware menstruatie en bloedarmoede kan worden gerelateerd aan het drinken van teveel alcohol.

Betekenis

Complicaties van alcoholisme onder meer ondervoeding, hersenbeschadiging, cardiomyopathie en perifere neuropathie. Cardiomyopathie is schade aan de hartspier die ervoor zorgt dat ontstoken raken, zodat het niet werkt zoals het zou moeten. Het hart verzwakt en heeft bloed niet efficiënt te pompen. Perifere neuropathie schade aan motorische en sensorische nervers van het zenuwstelsel dat de hersenen en het ruggenmerg met de rest van het lichaam. Het perifere zenuwstelsel draagt ​​informatie van en naar de hersenen en het ruggenmerg. Wanneer deze beschadigd, eerder symptomen zijn een verandering in temperatuur, pijn en gevoelloosheid in de handen en voeten.

Waarschuwing

Mensen die gezondheidsproblemen hebben ontwikkeld van het drinken van alcohol moeten drinken met toezicht van een arts te stoppen. Alcohol is een drug, en stoppen plotseling veroorzaakt ontwenningsverschijnselen zoals misselijkheid, koorts, slapeloosheid, tremor, angst, hallucinaties, onduidelijke spraak, lethargie, toevallen en coma. Je mag medicatie nodig hebt wanneer u plotseling stopt met het drinken van alcohol tot ernstige ontwenningsverschijnselen te voorkomen.