Alcohol & Drug Abuse Awareness

Alcohol & Drug Abuse Awareness

Drugs-en alcoholmisbruik is een ernstig probleem in de Verenigde Staten voor alle leeftijdsgroepen. Volgens de Drug Abuse Warning Network van het US Department of Health and Human Services, in 2006 waren er 577.521 spoedeisende hulp in verband met drugs- en alcoholproblemen bij mensen van alle leeftijden. DAWN zegt dit niet volwassen bezoeken voor slechts alcohol en die de schatting vertegenwoordigt slechts ongeveer 1/3 van alle dergelijk misbruik of misbruik te nemen. Verschillende organisaties helpen mensen bewust maken van de gevaren van drugs-en alcoholmisbruik en op te voeden kinderen voordat het een probleem wordt.

DARE

De Drug Abuse Resistance Education-programma in 1983 gestart in Californië en vanaf 2009 voorzien in 75 procent van de scholen in de Verenigde Staten en in meer dan 43 andere landen. DARE is een klassikale programma voor de rangen kleuterschool tot en met 12, dat wordt geleid door de gemeenschap politie aanbiedingen. Het leert kinderen hoe om groepsdruk te weerstaan ​​en lood-drugsvrij leven. Het bevordert ook de relatie tussen de politie en het publiek.

Partnerschap voor een Drug-Free America

Het Partnerschap voor een Drug-Free America helpt ouders leren de tekenen van drugsgebruik en hoe ze hun kinderen te beschermen. Geeft voorlichting aan ouders over verschillende misbruikte stoffen en hoe om te gaan met de stof-misbruik problemen met hun kinderen, en het biedt de middelen voor het helpen van hun kind om te herstellen. Het heeft ook een blog op zijn website waar ouders informatie kunnen delen en elkaar helpen begrijpen wat hun kinderen.

SAMHSA

De Substance Abuse en Mental Health Services Administration van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services biedt publicaties, posters en video's om mensen te helpen begrijpen van de gevaren van drugs en alcohol misbruik. Ze bieden ook informatie over het herkennen van drugsgebruik, specifieke informatie over elk type drugs en een lijst van meer dan 80 referral organisaties die hulp bieden.

DEA

De Drug Enforcement Administration van het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft een boek, "Get It Straight !," geschreven door kinderen om de feiten over drugs aan kinderen te leren. Het boek biedt informatie over specifieke drugs, met inbegrip van geneesmiddelen op recept, en wat ze doen om het lichaam. Het omvat rollenspel activiteiten en vragen voor de lezer om te beantwoorden. De DEA geeft ook informatie over drugs en links naar preventiemiddelen voor jong volwassenen en anderen.

Stichting voor een Drugsvrije Wereld

De Foundation for a Drug-Free World is een non-profit organisatie die educatief materiaal over drugsgebruik voor jongeren en volwassenen biedt. De materialen zijn beschikbaar in 125 landen. Het biedt dvd's, publicaties en stof-misbruik preventie activiteiten die feiten over alle soorten drugs, en alcohol bevatten. Haar video's aandelen verhalen over mensen die zijn verslaafd aan drugs.