Akupunktur för behandling av bipolär depression

Bipolär sjukdom kännetecknas av cykler mellan svår depression och maniska faser. Sjukdomen är inte behandlas på samma sätt som depression behandlas på grund av effektantidepressiva läkemedel kan ha på en manisk fas. Akupunktur ses som en gratis behandling som kan ge lindring av symptomen på depression.

Kostnadsfri Behandling

Det har funnits en viss framgång vid behandling av depression vid bipolär sjukdom hos patienter med akupunktur, enligt en studie sponsrad av National Institute of Mental Health.
Akupunktur har studerats endast som en gratis behandling för bipolär sjukdom och inte som det viktigaste åtgärd. Sluta inte att ta din bipolär medicinering när de söker behandling för din depression med akupunktur. Diskutera dina behandlingsplaner med din läkare för att ta fram en handlingsplan för din alternativa lösningar.
Akupunktur bygger på att behandla den grundläggande orsaken till en sjukdom och använder tryckpunkter på kroppen för att korrigera en obalans. När obalansen korrigeras, kommer hjärnan producerar korrekta signalsubstanser för att minska depression. Förespråkare av den praxis anspråk på en mycket snabbare resultat i depression behandling med akupunktur under behandling med antidepressiv medicin.

Hitta en akupunktör

Försök inte att använda denna behandling på egen hand. Din staten kan kräva akupunktur utövare licensieras att utöva alternativ medicin. Kontrollera din utövares erfarenheter och referenser innan du gör en avtalad tid.
Leta efter en akupunktör som är specialiserad på psykisk sjukdom och depressioner. Dessa yrkesgrupper kommer att vara förtrogen med rätt behandling för din bipolär sjukdom. Kontrollera med American Association of akupunktur och orientalisk medicin för en professionell i ditt område.
En personlig remiss är ett effektivt sätt att hitta en bra akupunktör. Fråga din psykolog om hon kan göra en rekommendation.

Behandling omdöme

När du använder akupunktur för bipolär depression, se till att du hålla reda på några förbättringar av ditt tillstånd. Övervakning dina framsteg gör det möjligt att diskutera fler akupunktursessioner om behandlingen fungerar bra. Din akupunktör kan föreslå ytterligare behandlingar baserade på de uppgifter du lämnar under din tid.
Du bör också diskutera dina erfarenheter med akupunktur och medicinering med din traditionella läkare som behandlar din bipolär sjukdom. Mediciner kan justeras eller ändras för att fungera med din akupunkturbehandling.