Agressieve Behandeling Opties voor chronische infecties van de sinussen in Peuters

Meer dan 35 miljoen mensen lijden aan infecties van de sinussen in de Verenigde Staten, volgens Ent-consult.com. De drie types van infecties van de sinussen zijn acute (een geïsoleerd geval is), terugkerende (komt en gaat) en chronische (consistent gedurende meer dan zes weken). Babycenter.com stelt dat een peuter met een chronische voorhoofdsholte ontsteking heeft zeer waarschijnlijk een structureel probleem dat de oorzaak is van de infectie. De meest effectieve manier om de oorzaak van de chronische infectie te diagnosticeren is een CT-scan of MRI. Effectieve manieren bestaan ​​om agressief te behandelen chronische infecties van de sinussen bij peuters.

Probeer Natuurlijke Behandeling

Probeer natuurlijke behandelingen alvorens te kijken naar andere medische of chirurgische behandelingen. Kopen zoutoplossing neusspray kind en gebruiken twee tot drie keer per dag. Koop een damp borst wrijven en plaats het op de borst van uw kind tijdens de dutjes en 's nachts slapen. Voer een koele mist luchtbevochtiger in de kamer van het kind 's nachts tot 40 procent vochtiger in de lucht te houden. Geef uw kind knoflook supplementen als knoflook is de natuur de meest krachtige antibiotica. Plaats een warm, vochtig kompres op het gezicht van uw kind, over de ogen en de neus, twee tot drie keer per dag om te helpen verzachten de geïrriteerde sinussen. Houd uw kind weg van allergenen die kunnen worden verergering van de sinus-infectie.

Gebruik Antibiotica

Praat met de arts van uw peuter om te zien wat ze beveelt zorgwekkend antibiotica. Met een verlengde dosering van antibiotica, zoals amoxicilline, infectie doden in de sinus holte. De behandeling kan worden aanbevolen gedurende 10 tot 12 weken. Schaf probiotisch supplement voor de kinderen, terwijl uw kind op deze langere periode van antibiotica. Laat uw kind dagelijks in te nemen het supplement 30 minuten voor of na het eten van voedsel. Koop yoghurt en hebben uw kind eet 3-4 aanbevolen porties per dag naar de goede bacteriën gedood door de medicatie te vervangen.

Kies voor Heelkunde

Kies voor sinusoperatie als chronische sinusitis door een structureel probleem. Praat met uw arts over de verschillende operaties die beschikbaar zijn voor peuters om een ​​structureel probleem dat wordt veroorzaakt door de chronische sinus infectie te verhelpen. Onderzoek zijn aanbevelingen op uw eigen om te leren over de risico's, voordelen en bijzonderheden over de procedure. Hier krijg je een second opinion aan uw artsen bevindingen en aanbevelingen te bevestigen om een ​​juiste diagnose en chirurgische behandeling te waarborgen. Praat met andere mensen die dezelfde operatie om een ​​aantal van uw vragen te beantwoorden en te kalmeren eventuele angsten die u kan hebben gehad.