Afwezig epilepsie

Afwezig epilepsie, ook wel bekend als afwezig convulsies, is een jeugd aandoening gekenmerkt door korte petit mal aanvallen. Epileptische aanvallen zijn een gevolg van de abnormale hersenactiviteit impulsen tussen de zenuwcellen, of neuronen. Deze intense activiteit leidt tot aanvallen en bewustzijnsverlies. De typisch afgeschilderd inbeslagname van convulsies is een epileptisch insult. Absences, of petit mal aanvallen, zijn vrijwel niet op te sporen, behalve om een ​​zeer geoefend oog. Hierdoor veel mensen lijden absences gedurende langere tijd voordat een diagnose optreedt.

Effecten

De korte bewusteloosheid tijdens absence epilepsie is moeilijk op te sporen. Vaak zijn deze aanvallen duren slechts 30 seconden. De inbeslagneming zorgt ervoor dat de persoon tot stoppen met bewegen, vaak half-beweging, het bevriezen in haar huidige functie. De persoon stopt met praten ineens. De naam afwezigheid beslag komt van de blanco of afwezige blik op iemands gezicht kenmerk van een afwezigheid inbeslagname. Andere indicatoren van een petit mal aanval onder ooglid trillen evenals been of arm trekkende of schokkende. De persoon heeft geen geheugen van de inbeslagneming of het tijdsverloop, en onmiddellijk hervat wat hij aan het doen was voordat het heeft plaatsgevonden.

Identificatie

Om afwezig epilepsie te diagnosticeren, artsen vertrouwen op de ouders beschrijving van de symptomen. Tests om uit te sluiten andere aandoeningen die epilepsie nabootsen verkleinen van de diagnose. De bevestiging van de diagnose gebeurt met een elektro-encefalogram (EEG). Deze test maakt gebruik van elektroden vast aan het hoofd van het kind op te sporen en te rapporteren abnormale hersenactiviteit. EEG's van kinderen met epilepsie meestal afwezig presenteren een spike en wave patroon. Soms duurt het meerdere EEG tests om daadwerkelijk te zien een afwezigheid inbeslagname.

Misvattingen

Terwijl absences afwezig epilepsie kunnen wijzen, de meeste keren dat ze dat niet doen. Absences meestal optreden niets met epilepsie zonder bekende oorzaak. Absences bedoel niet een kind heeft epilepsie. Recidiverende absences kunnen in de diagnose van de kindertijd afwezigheid epilepsie of petit mal epilepsie vallen. Er is geen herstelperiode na een afwezigheid inbeslagname en geen blijvende verwarring.

Risicofactoren

Terwijl afwezig epilepsie kan starten tijdens de kindertijd op elk moment, de meest voorkomende leeftijd getroffen bevolking is kinderen in de leeftijd van 5 tot 15 Meer meisjes hebben absences dan jongens.

Overwegingen

Kinderen groeien vaak uit afwezige epilepsie. De meeste van de tijd, het zichzelf oplost voordat de tienerjaren.

Preventie / Oplossing

Afwezig epilepsie heeft geen bekende oorzaak, dus er is geen manier om het te voorkomen. Kinderen met afwezige epilepsie een aanval medicijnen om de ziekte onder controle.

Waarschuwing

Tekenen van afwezige convulsies garandeert een reis naar de dokter en een verwijzing naar een neuroloog. Epileptische stoornissen zijn ernstige aandoeningen die een medische behandeling nodig hebben om het kind veilig te houden.