Afrikaanse planten die Oorzaak Onvruchtbaarheid

Afrikaanse planten die Oorzaak Onvruchtbaarheid

Nederlandse kruiden zijn gebruikt om lichamelijke kwalen en voorwaarden eeuwenlang genezen. Ze zijn ook een van de eerste voorbehoedsmiddelen. Hoewel artsen niet natuurlijke remedies aanbevelen voor anticonceptie gebruik in de moderne wereld, werden deze kruiden gebruikt door inheemse bevolkingen om zwangerschap te voorkomen en of kan worden genomen als infusies of gebruikt in de keuken.

Polei (Mentha pulegium)

Polei is een plant die groeit in warme klimaten over de hele wereld. Inheems in het Middellandse Zeegebied, het heeft paarse bloemen en een kenmerkende geur. Hoewel het onkruid in veel landen is zeldzaam in Engeland en is dus beschermd. Een theelepel van Pennyroyal infusie kan met een kopje water worden genomen drie keer per dag. Toch moet dit kruid niet worden genomen voor meer dan zes opeenvolgende dagen. Volgens de Orgone Biofysische Research Lab, moet je nooit gebruiken uitgepakte Pennyroyal olie als deze is giftig en kan de dood tot gevolg.

Wild Katoen (Gossypium herbaceum)

Katoen wordt gebruikt als een natuurlijke anticonceptie sinds 1970. Hoewel het verband tussen het kruid en mannelijke onvruchtbaarheid niet voor die tijd werd erkend, wetenschappers ontdekten een verband tussen het gebruik van katoenzaad olie in de keuken en een verminderde vruchtbaarheid bij de man in China. Het kruid verlaagt de mannelijke zaadcellen of laat zijn sperma te immobiel geworden, soms weken na de laatste dosis van het kruid wordt genomen.

Bitter Melon (Momordica charantia)

Een tropische plant, bittere meloen is te vinden groeit in Afrika, Azië, Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. In deze gebieden, hebben inboorlingen het sap gebruikt van vruchten van de plant tot een scala aan kwalen en aandoeningen, waaronder diabetes en hoge cholesterol te behandelen. De plant kan ook worden gebruikt als een mislukte maat voor anticonceptie. Een blad van de bittere meloen kan ook worden toegediend in water om een ​​thee van te maken.

Bijvoet (Artemisia vulgaris)

Bijvoet wordt beschouwd als een onkruid in Noord-Amerika, maar kan ook worden gevonden groeien in Europa en Afrika. Het kan gebruikt worden als een voorbehoedsmiddel en anti-krampachtige supplement. De hele plant wordt in stukken gebroken en gedroogd voordat het wordt toegediend in water. Het is echter belangrijk te veel van deze plant niet in te nemen als het nierproblemen kan veroorzaken. De Orgone Biofysische Research Lab raadt het inbrengen van een theelepel gedroogde bijvoet in een kopje water en het nemen van drie kopjes per dag niet meer dan zes dagen.