Afrikaanse Meditatie Technieken

Afrikaanse Meditatie Technieken

Afrikaanse meditatie technieken afkomstig uit een breed scala van bronnen, met inbegrip van de inheemse geloofssystemen van de stammen en de landen van Afrika, en geloofssystemen geformuleerd in andere landen zoals India en Azië en kennis met Afrika. Afrikaanse meditatie technieken zijn gericht op het bereiken van goddelijkheid en ware individualiteit door middel van een actief, doelgericht en vastberaden verband met het, dat zowel binnen als buiten het eigen bestaan ​​goddelijke krachten.

De Ausar Auset Society

De Ausar Auset Society is een religieus systeem dat gebaseerd is op de religieuze overtuigingen van de culturen van het oude Ethiopië, Egypte, Palestina en India. Volgens het artikel "Over de Ausar Auset Society" op uaia.org, aanhangers van het geloof systeem aan yoga, meditatie, astrologie, vegetarisme, waarzeggerij, filosofie en een verscheidenheid van andere praktijken die tot doel het ontwikkelen van een goed afgeronde, historisch gecentreerd en geestelijk doelgericht zelf. Het artikel stelt dat er een "goddelijke intelligentie [dat] is altijd aanwezig en actief op het bestellen van de gebeurtenissen in ons leven," en dat om toegang tot deze "goddelijke intelligentie" aanbidden, moeten hun geest en lichaam voor te bereiden door middel van rituelen en meditatie. Ausar Auset meditatie is systemisch vergelijkbaar met andere vormen van meditatie. U moet een rustige, comfortabele en veilige omgeving waarin je ofwel kunnen zitten vinden of liggen en nog steeds je geest. U kunt het ritueel van het aansteken van wierook of het spelen van tribale of-trommel gebaseerde muziek die de geest van de verschillende Afrikaanse culturen oproept verbeteren. Tijdens het mediteren, focus je aandacht eerst op het kalmeren van je geest en het toestaan ​​van uw gedachten door je bewustzijn te passeren zonder oordeel of kritiek. Tot slot, als je eenmaal een ruimte van interne rust en vrede hebt bereikt, zul je merken dat je in staat om de lessen formeel geleerde in uw meditatieve trance te integreren.

Kemetic Meditatie

Kemetic rituelen zijn gebaseerd op de overtuiging in de volksmond geassocieerd met de culturen van het oude Egypte. Voornamelijk gebaseerd op de tekst die nu bekend staat als het Egyptische Dodenboek, Kemetic meditatie richt zich op het inroepen van de verenigingen en de krachten van de goden Ausar (Osiris) en Auset (Isis). De goden en godinnen van de Egyptische pantheon hebben meerdere overlappende aspecten; Het is belangrijk, vóór het beoefenen elk type Kemetic ritueel, om vertrouwd te raken met de incarnaties en verenigingen van de verschillende goden en godinnen worden. Het artikel "Kemetic Mystiek: Daily Shems programma" op de Kemetic Yoga Association website suggereert dat u eerst bekend met de spirituele teksten en leringen die de kern van Kemetic rituele vormen geworden, en dan beginnen je meditatie met Kemetic yoga, een serie houdingen die beroep doen op de spirituele reis van het leven, de dood en transcendentie toegeschreven aan de god Osiris en de godin Isis. Het artikel beschrijft het woord "shems 'als een term die gebruikt wordt in het oude Egypte tot een volgeling van een spiritueel pad te beschrijven. Na het uitvoeren van dit ritueel, moet je energie nog rustig en klaar om te beginnen met je meditatie te voelen. U kunt ervoor kiezen om te mediteren over een aspect van het goddelijke dat u wenst te manifesteren in je leven, of je kunt een reeks gezangen die de ervaringen en de wijsheid van de goden en godinnen loven reciteren.

Andere technieken

Als strikt vast te houden aan een gecodificeerde geloofssysteem is iets wat je niet vertrouwd bent met, maar je nog steeds wilt Afrikaanse meditatie technieken te gebruiken, overweeg dan het creëren van je eigen ritueel. Net als de meeste spirituele praktijken, Afrikaanse meditatie is open voor interpretatie, en vooral voor de schepping. Een van de sterkste krachten die ons kan verbinden met een gevoel van heelheid en goddelijkheid is de handeling van geestelijke schepping. Vergeet niet om jezelf en het goddelijke te eren door respectvol en eerlijk tijdens uw meditatieve ritueel. Neem de tijd om te gretig de studie van de teksten en informatie op de overtuigingen van het oude Afrika, en de integratie van die praktijken die lijken het meest met je resoneren.