Adipex Phentermine Side Effects

Adipex (generieke Phentermine) is een medicijn beschikbaar door slechts voorschrift en voor de behandeling van gewichtsverlies. Adipex of fentermine gebruikt voor zwaarlijvige patiënten die ook lijden aan andere aandoeningen zoals hoge bloeddruk. Bijwerkingen van Adipex omvatten onregelmatige hartslag, misselijkheid of diarree. Bepaalde bijwerkingen zijn ernstig beschouwd en vereisen dringende medische aandacht.

Dosering

Het is zeer belangrijk dat u Adipex nemen precies zoals voorgeschreven door uw arts. Niet kauwen of plet de pil bij het slikken, omdat dit de hoeveelheid geneesmiddel die wordt verstrekt, in uw systeem kunnen veranderen. Neem Adipex op een lege maag met een vol glas water. Adipex is een stimulerend middel dat vergelijkbaar is met een amfetamine, dus Adipex niet nemen voor het slapen gaan --- hoe eerder u Adipex te nemen aan de dag, hoe minder kans dat je zal hebben van het onderbreken van uw slaapcyclus.

Ernstige bijwerkingen

Sommige bijwerkingen veroorzaakt door Adipex ernstig zijn en vereisen dringende medische zorg. Als u een oneffen of onregelmatige hartslag na gebruik van Adipex, onmiddellijk te helpen. Als je gezicht begint te zwellen of uw huid ontwikkelt een jeukende huiduitslag of je begint uit te breken in de bijenkasten, zoek dan hulp. Andere ernstige bijwerkingen als gevolg van Adipex omvatten rusteloos gevoel, verward, met wazig zicht of hoger dan normaal bloeddruk en pijn op de borst.

Matige Side Effects

Adipex kunnen andere bijwerkingen die matig worden beschouwd veroorzaken. Terwijl matige bijwerkingen dringende medische zorg niet kan eisen, is het belangrijk dat u een bijwerking die u ondervindt met uw arts te bespreken als hij nodig heeft om uw Adipex dosering aan te passen. Bijwerkingen die matig worden beschouwd omvatten diarree (evenals obstipatie), duizeligheid, droge mond, jeuk, hoofdpijn, evenals angst. Adipex kan ook nervositeit of onvermogen veroorzaken om normaal te slapen. Raadpleeg uw arts als u het gevoel dat u ervaart een bijwerking als gevolg van het nemen van Adipex.

Interacties

Het is belangrijk dat u met uw arts te praten over uw medische geschiedenis en bevatten informatie over alle medicijnen die u gebruikt, voordat begonnen Adipex. Sommige geneesmiddelen kunnen een interactie als gevolg van het nemen Adipex veroorzaken. Adipex bijwerkingen verergeren als gevolg van geneesmiddelinteracties ook. Als u insuline gebruikt voor diabetes, niet Adipex nemen zonder overleg met uw arts. Als u het nemen van een antidepressivum (Proxac, Zoloft, Paxil of een ander antidepressivum) overleg dan met uw arts voordat u Adipex. Gebruik geen andere eetlust supressants niet nemen tijdens het gebruik van Adipex, zoals sommigen (waaronder de drug Phen-Fin) gebruikt in verband met Adipex kan een long aandoening die fataal kan zijn.

Vermijden

Adipex kan uw oordeel aantasten of wolk uw vermogen om rationele beslissingen te nemen. Totdat je op de hoogte zijn over hoe deze medicatie zal je beïnvloeden, moet u het rijden te voorkomen of het doen van alle potentieel gevaarlijke mechanische taken. Drink geen alcohol tijdens het gebruik van Adipex, kan het verder aantasten je denken en veroorzaken bijwerkingen ernstiger zijn.