ADHD en PDD-NOS Dieet

ADHD en PDD-NOS Dieet

Een passend dieet voor mensen met attention-deficit / hyperactivity disorder (ADHD) is vergelijkbaar met het dieet dat is ideaal voor mensen met de diagnose pervasieve ontwikkelingsstoornis - Niet Anderszins Omschreven (PDD-NOS). Het beperken van cafeïne en suiker zorgt voor een meer gelijkmatige stemming die geen symptomen van de aandoeningen heeft provoceren. Een dieet vol hele voedsel is ook gunstig, waardoor de hoeveelheid natuurlijke energie terwijl de afweging van de voeding van het lichaam.

Cafeïne en Sugar Free

Terwijl sommige mensen geloven dat cafeïne helpt om zelfs uit de ADHD-symptomen, algemeen de stof schadelijk is voor de aandoening. Cafeïne veroorzaakt veel bijwerkingen bij iedereen, laat staan ​​iemand die al heeft problemen als gevolg van ADHD of PDD-NOS. Hoofdpijn, misselijkheid en slapeloosheid zijn slechts enkele van de negatieve effecten van cafeïne gebruik.

Het verwijderen van cafeïne uit het dieet van die gediagnosticeerd met ADHD en PDD-NOS helpt om een ​​gevoel van evenwicht te behouden. De lage en hoge tonen die typisch voorkomen bij het consumeren van cafeïne verdwijnt, en een meer gelijkmatige stemming is gebracht.

Suiker is net zo ongunstig voor ADHD en PDD-NOS symptomen. Suikervervangers zijn ook antagonistisch omdat ze hetzelfde effect op het lichaam. Deze ongezonde ingrediënten verstoren de chemische balans in de bloedbaan en veroorzaken meer agitatie en hyperactiviteit.

Afschaffing suiker is een andere manier om het lichaam geplaagd met symptomen van ADHD en PDD-NOS evenwicht. Alle producten die suiker of enige vorm van chemische suikervervanger bevatten veroorzaken een ongezonde reactie die kunnen irriteren en leed veroorzaken. Elimineren uit de voeding en een meer evenwichtige gevoel van welzijn optreedt.

Organic Whole Foods

De chemicaliën en additieven die worden gebruikt in verwerkte niet-biologische voedingsmiddelen verergeren de symptomen van ADHD en PDD-NOS. Zelfs wanneer het wordt gebruikt in de baarmoeder, kan deze chemische beladen producten zowel moeder als kind beïnvloeden. Vermindering kunstmatige ingrediënten en verhogen van de hoeveelheid verse organische voedingsmiddelen helpen om de algehele gezondheid door het verminderen van de ernst van de problemen geassocieerd met de aandoening.

Biologische groenten en fruit te voorzien totale voeding voor mensen met ADHD en PDD-NOS. In plaats van om kunstmatige energie uit suikers en cafeïne, vitamine-rijke voedingsmiddelen te houden geest en de kracht van een persoon. Sappen gemaakt door het combineren van fruit en groenten zoals wortel en appel zijn heerlijk en voedzaam. Sappen maakt het ook gemakkelijker om consumeren levensmiddelen, vooral als de persoon met ADHD of PDD-NOS heeft een textuur afkeer van hen.

Door ook het elimineren van de consumptie van pesticiden, biologische voeding verdere verhoging van de voordelen van het eten van de hele voedsel. Een van de meest gebruikte bestrijdingsmiddelen gebruikt in fruit en groenten, chloorpyrifos, nadelige effecten zowel psychomotorische en mentale ontwikkeling wanneer verteerd in constante hoeveelheden. Zelfs de kleinste hoeveelheid kan een effect, hoewel grotere niveaus een hogere kans op problemen veroorzaakt. De beste manier om eventuele complicaties van chloorpyrifos of andere pesticide voorkomen is om de persoon met ADHD of PDD-NOS overschakelen naar een volledig biologisch dieet.