ADHD en depressie bij tieners

ADHD en depressie bij tieners

Tieners met attention-deficit hyperactivity disorder of ADHD, moeite hebben gefocust, het beheren van impulsief gedrag en zijn zeer actief. Ze waarschijnlijk benadrukt met hun onvermogen zich aan te passen aan de maatschappij te worden. Dit leidt vaak tot tieners depressie te ontwikkelen. Zoek professionele hulp als je tiener toont symptomen van zowel psychische aandoeningen. Dit is een ernstig probleem met ontwikkeling tiener.

Symptomen

Symptomen van ADHD en depressie bij tieners verschijnt als prikkelbaarheid dan depressie. Tieners met ADHD ook ervaren een verlies van interesse in de activiteiten, hebben een gebrek aan concentratie op school werken, zijn ongeorganiseerd en verliezen of vergeten items en relevante documenten, moeite hebben met het houden nog steeds, praten overdreven en hebben de neiging om sprekers te onderbreken. Indien symptomen aanhouden, een tiener is waarschijnlijk depressief geworden. Depressie gaat om een ​​verscheidenheid aan symptomen, zoals een aanzienlijke gewichtstoename of gewichtsverlies, lusteloosheid, rusteloosheid, vermoeidheid, waardeloosheid, ongepaste schuldgevoelens, zelfmoordgedachten en slapeloosheid of hypersomnie - veel slapen - zijn enkele van de symptomen ervaren bijna elke dag.

Behandelingen

Het effectief behandelen van ADHD en depressie bij tieners is een combinatie van medicijnen, therapie-opties en een dieet. Medicatie voor ADHD en depressie al dan niet in de behandeling van alle symptomen van deze mentale gezondheidstoestand. Medicatie is een tijdelijke oplossing in het verstrekken van noodhulp, dus een combinatie van andere behandelingen kunnen helpen. Gedragstherapie helpt bij het beheren symptomen. Tieners moeten een ADHD en depressie deskundige om verlichting van de symptomen te bieden zoeken. Behandeling opties omvatten praten therapie, cognitieve gedragstherapie, gedrags coaching, gedragstherapie en sociale vaardigheden therapie. Gezond eten en bewegen zijn slimme keuzes in het omgaan met ADHD en depressie. Uitoefening van een positief effect, en medicijnen, zoals Ritalin en Adderall, hulp bij het verbeteren van de concentratie, het verminderen van hyperactiviteit en impulsen.

Risk Factor

Tieners met ADHD en depressie hebben geen rekening van hun welzijn. Hun oplossing van het omgaan met het probleem eindigt vaak in hun gebruik van drugs of alcohol. Dit brengt anderen in gevaar, wat resulteert in de dood of gevangenisstraf. Roep onmiddellijk de hulp van een professional als een tiener toont tekenen van suïcidale neigingen. Sommige verschijnselen zijn onder tieners het weggeven van hun prijs bezittingen, praten over de dood, goed maken voor iedereen en zeggen "tot ziens" of met gevaar voor eigen leven. Het is noodzakelijk om professionele hulp de aandoening te zoeken.

Complicaties

Volgens MayoClinic.com, kinderen met ADHD lopen het risico op het ontwikkelen van andere aandoeningen die een kind zonder ADHD niet. Deze voorwaarden omvatten oppositioneel opstandige gedragsstoornis, of ODD, gedrag of angststoornis, depressie, leerstoornissen en tourette syndroom.

Manieren om te gaan met de aandoening

Handige manieren voor het beheer ADHD omvatten het uitschakelen van uw telefoon en computer. Huiswerk dat een tiener nodig heeft om een ​​computer te gebruiken moet gaan en gebruik het om opdrachten te voltooien, maar zorg ervoor om zich te ontdoen van afleiding door uit te loggen van instant messaging en e-mail. Tieners moeten leren over ADHD, zodat ze anderen over hun aandoening te leren. Dit helpt vrienden of familie sympathiseren met de aandoening. Te helpen bij het organiseren van hun leven, kunnen tieners een organisator gebruiken wat ze willen bereiken op te schrijven. Dit kan onder meer huiswerk, boeken, afspraken en huishoudelijke taken. Managing ADHD helpt voorkomen dat het optreden van depressie.