ADHD Dieet Foods

ADHD Dieet Foods

ADHD, of Attention Deficit Hyperactivity Disorder, is een aandoening die ervoor zorgt dat zowel kinderen als volwassenen te onoplettend, hyperactief en impulsief zijn. Mensen die lijden aan de aandoening kan worden overdreven onrustig, overdreven spraakzaam, vergeetachtig, ongeorganiseerd en storend. Hoewel er medicijnen voor ADHD voorgeschreven, kunnen de bijwerkingen opwegen tegen de voordelen. Als gevolg hiervan, veel volwassen patiënten of ouders van kinderen met de aandoening kiezen om alternatieve therapieën of veranderingen in het dieet eerst proberen.

Ontgifting

Vóór het begin van een regime van voedsel nuttig bij de behandeling van ADHD, moet de betrokken persoon te elimineren van bepaalde voedingsmiddelen uit zijn huidige dieet om het lichaam te ontdoen van de gewraakte voedingsmiddelen. Gedurende deze periode, voedingsdeskundigen raden het eten natuurlijke, onbewerkte voedingsmiddelen en het drinken van veel water. Chocolade, kunstmatige zoetstoffen, suikers, zetmeelrijke voedingsmiddelen, en verwerkt vlees en zuivel moeten worden vermeden.

Zodra de 2-weekse ontgifting periode voorbij is, wordt de patiënt geadviseerd om elk van de eerder verboden voedsel toe te voegen aan het tempo van een per dag om naar te kijken voor negatieve reacties. Reacties kunnen veranderingen in gedrag, vlekkerige huid of allergie-achtige reacties omvatten. Voedsel dat deze reacties veroorzaakt moet volledig worden geëlimineerd uit het dieet. Degenen die geen probleem veroorzaken kan worden gegeten met mate.

Dieet

Degenen met ADHD moeten vermijden koolhydraatrijke maaltijden 's ochtends, de keuze voor ontbijt met 60 procent eiwit in plaats met de rest gereserveerd voor complexe koolhydraten. Andere maaltijden moet bestaan ​​uit half eiwitten en koolhydraten half. Hoogwaardige groenten en fruit in grote hoeveelheden worden ook aanbevolen.

De behandeling van ADHD, voedingsdeskundigen raden ook kleine hoeveelheden cafeïne, een dagelijkse mineralen supplement, een vitamine speciaal ontworpen voor degenen die moeite hebben met aandacht, een dosis van lijnzaadolie of teunisbloemolie dagelijkse en eiwitsupplementen als dat nodig is.

Andere aanbevelingen

Voedingsdeskundigen raden ook het elimineren van aluminium zoveel mogelijk uit de voeding. Dit betekent dat het vermijden van dranken in blikjes en aluminiumfolie en het vinden van alternatieven voor het bereiden van voedsel in of op aluminium potten of pannen.