ADHD & Cyclothymie in Children

ADHD en cyclothymie gelijktijdig plaatsvinden vaak bij kinderen. ADHD is een stoornis dan voorkomt dat kinderen uit het ondersteunen van de aandacht en de controle van hyperactief gedrag. Clyclothymia is een milde versie van bipolaire stoornis.

Kenmerken

Volgens Drugs.com, cyclothymische aandoening een soort bipolor aandoening gekenmerkt door milde tot matige episodes van manie en depressie. Personen met cyclomania zijn nog steeds in contact met de werkelijkheid door hun afwisselende episoden van manie en depressie. ADHD of ADHD, wordt gekenmerkt door een onvermogen om aandacht en impulsen.

Betekenis

Een studie van de National Institutes of Health toonde aan dat kinderen met cyclothymia hebben een verhoogd risico op ADHD. Bovendien, kinderen met ADHD hebben een verhoogd risico op het ontwikkelen van een bipolaire stoornis.

Overwegingen

Bipolaire stoornis kan eventueel worden verkeerd gediagnosticeerd als ADHD, en vice versa; echter vaak komen ze samen.

Behandelingen

Cyclothymie meestal behandeld met therapie en medicijnen zoals lithium, valproaat, carbamazepine, Lamictal Trileptal, Neurontin, Zonegran of Topamax. ADHD is meestal behandeld met medicijnen stimuleren, niet stimuleren medicatie of antidepressiva.

Waarschuwing

Sommige medicijnen voor ADHD voorgeschreven daadwerkelijk kunnen symptomen van cyclothmia erger maken. Medicijnen moet zorgvuldig worden gekozen en gecontroleerd door een arts.