ADHD Alternatieve Diëten

ADHD is moeilijk om effectief te behandelen. De symptomen, waaronder hyperactiviteit, friemelen en impulsiviteit, kan veranderen in de tijd, waarvoor vaak een constante monitoring en tweaken van de behandelingen. Sommigen verkiezen hun ADHD met medicijnen behandeld, terwijl anderen de ongewenste bijwerkingen hebben andere methoden, zoals dieet proberen, de symptomen van ADHD alloeciate.

Gluten

Gluten gevoeligheid kan de symptomen van ADHD verergeren. Wilt u weten of u gevoelig voor gluten zijn, verwijdert u deze uit uw dieet voor een week of twee en volgen de resultaten. Als je merkt dat je het gevoel minder rusteloos en meer aandacht, misschien wel het verwijderen van gluten uit je dieet zou helpen bij de controle van de symptomen van de ADHD. Tarwe, rogge en gerst producten bevatten allemaal gluten. Veel supermarkten voeren nu een breed scala van glutenvrije voedingsmiddelen.

Mercury

Haai, zwaardvis, koning makreel en tilefish alle bevatten hoge niveaus van kwik. Sommige artsen zijn van mening dat, met name bij kinderen, hoge niveaus van kwik kan het concentratievermogen, een prominent symptoom van ADHD te remmen. Experimenteer met het elimineren van deze voedingsmiddelen uit uw dieet.

Organic Food

Pesticiden, additieven en giftige stoffen worden verondersteld door sommigen verergeren of zelfs veroorzaken de symptomen van ADHD. Probeer het eten van biologische groenten, fruit en vlees dat deze producten te elimineren. Nogmaals, controleren u of ADHD van je kind en kijk of de symptomen verbeteren. Als ze dat doen, dan moet u overwegen te gaan organische permanent.

Omega-3 vetzuren

Sommige studies tonen aan dat ADHD vaker voorkomt bij mensen die omega-3 vetzuren gebrek in hun dieet. Omega-3-vetzuren vormen celmembranen in de hersenen, zodat het zinvol om deze vetten in het dieet op te nemen. Omega-3 vetten zijn te vinden in zalm, lijnzaad olie en in supplementen.

Cafeïne

Cafeïne is een stimulerend middel dat hyperactiviteit en onoplettendheid kunnen veroorzaken. Mensen met ADHD kunnen vinden hun symptomen verergeren wanneer ze cafeïne verbruikt. Bronnen van cafeïne bevatten frisdranken, koffie, energy drinks en chocolade.

Bewerkte voedingsmiddelen

Sommige studies hebben aangetoond dat een verband tussen sterk bewerkte voedingsmiddelen en ADHD. Sterk bewerkte voedingsmiddelen bevatten eenvoudige koolhydraten zoals snoep, koekjes, frisdrank en de meeste andere junk food. Het vermijden van deze voedingsmiddelen kunnen verbeteren ADHD en het verbeteren van de algehele gezondheid. Deze voedingsmiddelen kan additieven zoals kleurstoffen en conserveringsmiddelen dat hyperactiviteit kan veroorzaken bij sommige mensen.

Eiwit

Eiwitten zoals bonen, kaas, eieren, vlees en noten kunnen verbeteren de concentratie in sommige individuen. Voeg deze aan uw dieet, ideaal ter vervanging van sterk bewerkte of eenvoudige koolhydraten, en kijk of je de symptomen van ADHD te verbeteren.